Συχνές ερωτήσεις

Στη koketa.gr μπορείς να δώσεις την παραγγελία σου με τους εξής 3 τρόπους:

 

1. Εάν είσαι εγγεγραμμένος χρήστης πρέπει να συνδεθείς και να επιλέξεις το μοντέλο, το χρώμα και το μέγεθος. Πατώντας το "ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΤΟ ΚΑΛΑΘΙ" προσθέτεις τα επιθυμητά είδη στο καλάθι.Πατώντας το "ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΗ ΤΗΣ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ" σε μεταφέρει στο εικονικό σου καλάθι. Κάνοντας κλικ στο κουμπί "ΑΓΟΡΑΖΩ",σε μεταφέρει το βήμα 2, όπου πρέπει να εισάγεις τα στοιχεία σου (ονοματεπώνυμο,διεύθυνση παράδοσης,πόλη,τ.κ ,τηλέφωνο επικοινωνίας) και να επιλέξεις τη μέθοδο πληρωμής που προτιμάς. Η παραγγελία ολοκληρώνεται κάνοντας κλικ στο κουμπί "ΑΓΟΡΑΖΩ".Μετά την ολοκλήρωση της παραγγελία σου (από τα 1-2 βήματα) θα λάβεις ένα μαιλ στην ηλεκτρονική διεύθυνση που έχεις δηλώσει.

 

2. Μέσω τηλεφώνου στο 2111981275

 

3. Στέλνοντας e-mail στο sales@koketa.gr.

 

Για την ταχύτερη διεκπεραίωση της παραγγελίας σου, θα πρέπει να συμπληρώσεις τα σωστά στοιχεία για την παράδοση και επικοινωνίας.

 

Ο σύμβουλός μας θα επικοινωνήσει μαζί σου μέσω τηλεφώνου, εάν χρειάζονται περαιτέρω διευκρινίσεις σχετικά με τη παραγγελία.

ΔΩΡΕΑΝ ΕΞΟΔΑ ΑΠΟΣΤΟΛΗ -  για παραγγελίες άνω των 49.99€

Έξοδα αποστολής 4.99 € -  για παραγγελίες μέχρι 49.98 €


Οι παραλαβές των παραγγελιών μέσα στην Ελλάδα γίνονται μέσα σε 3-5 εργάσιμες ημέρες ,το ανώτερο.

Η αποστολή γίνεται με την εταιρεία Speedex, το χρονικό διάστημα παράδοσης είναι 3-5 εργάσιμες ημέρες μέτα την επιβεβαίωση της παραγγελίας είτε μέσω τηλεφώνου είτε μέσω μαιλ. Η πληρωμή μπορεί να γίνει με αντικαταβολή, δηλαδή πληρωμή στον διανομέα τη στιγμή παραλαβής του δέματος.Μπορείς να ενημερώνεσε για την πορεία του δέματος σου εδώ.

Στο διάστημα 14 εργάσιμων ημερών μπορείς να επιστρέψεις ή να αντικαταστήσεις το προϊόν. Μέσα στην παραγγελία θα βρεις το έντυπο/αριθμός αποδεικτικού , με τα στοιχεία σου και την διεύθυνση που πρέπει να σταλθούν τα προϊόντα (επάνω στο χαρτί γράφει με μεγάλα κεφαλαία γράμματα RETURN RECEIPT ) . Δίνεις στην Speedex (μόνο με αυτή την εταιρεία κούριερ συνεργαζόμαστε) το RETURN RECEIPT και μας ενημερώνεις ότι προχωράς σε επιστροφή χρημάτων ή σε αντικατάσταση προϊόντος.

Από τη στιγμή που θα στείλεις το δέμα , χρειάζονται 7 εργάσιμες ημέρες για να επεξεργαστεί η επιστρεφόμενη παραγγελία σου. Μετά την παραλαβή του δέματος θα επικοινωνήσουμε μαζί σου για να προχωρήσουμε στην διαδικασία αλλαγής/επιστροφής χρημάτων.

ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΧΡΗΣΗΣ ΑΛΛΗΣ ΕΤΑΙΡΙΑΣ ΕΚΤΟΣ Speedex  Η ΕΤΑΙΡΙΑ ΔΕΝ ΦΕΡΕΙ ΚΑΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΠΛΗΡΩΜΗΣ ΤΗΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ.

Μετά την επιστροφή του αντικειμένου, για επιστροφή χρημάτων / αντικατάσταση , εντός Ελλάδος δεν θα επιβαρυνθείς με έξοδα αποστολής, εφόσον χρησιμοποιήσεις την μεταφορική εταιρεία που σου έχουμε υποδείξει.

 

 Μετά την επιστροφή του αντικειμένου, για επιστροφή χρημάτων / αντικατάσταση , εντός Ελλάδος δεν θα επιβαρυνθείς με έξοδα αποστολής, εφόσον χρησιμοποιήσεις την μεταφορική εταιρεία που σου έχουμε υποδείξει.

Η διεύθυνση για τις αποστολές επιστροφών είναι στις Σέρρες , Ν.Νικολάου 15τκ 62100 στο κατάστημα της Speedex-για την Κοκέτα.

Μπορείς να επικοινωνήσεις με την courier Speedex στο τηλέφωνο πανελλαδικής εξυπηρέτησης: 801 11 000 11 (Αστική Χρέωση) ή στo 210-3407000.

Οι αποστολές που αποστέλλονται με άλλη κούριερ ή μέσω ταχυδρομείου με χρέωση παραλήπτη , δεν θα γίνονται δεκτές.

Παρακαλούμε επικοινώνησε μαζί μας,  μέσω e-mail ( sales@koketa.gr) ή τηλεφωνικά ( 2111 981275 ) για τις ακριβείς οδηγίες.

Το βασικό είναι να επιστρέψεις το προϊόν με την εταιρεία ταχυμεταφορών Speedex με χρέωση δικιά μας, ώστε να μπορέσουμε να σου στείλουμε το προϊόν που επιθυμείς.

Εάν λείπει κάποιο προϊόν απο την παραγγελίας σου,  θα σου αποσταλεί με έξοδα αποστολής σε βάρος της εταιρείας μας.

Παρακαλούμε επικοινώνησε μαζί μας,  μέσω e-mail ( sales@koketa.gr) ή τηλεφωνικά ( 2111 981275 )

Ναι, για κάποιες χώρες είναι εφικτό.

Παρακαλούμε επικοινώνησε μαζί μας,  μέσω e-mail ( sales@koketa.gr) ή τηλεφωνικά ( 2111 981275 ) 

Ορισμένα μοντέλα μπορεί και να αντικατασταθούν και πάλι, επικοινώνησε μαζί μας ή μπορείς συνεχώς να δοκιμάζεις στη σελίδα μας για νέες παραλαβές.

Ναι. Μπορείς να κάνεις την παραγγελία σου και να επιλέξεις τη μέθοδο πληρωμής " με αντικαταβολή". Πληρωμή σε μετρητά στον courier κατά την παραλαβή του δέματος.


Ενώ κάνεις την παραγγελία σου ηλεκτρονικά, και βρίσκεσε στο δεύτερο βήμα- "ΑΓΟΡΑ" (στα στοιχεία παράδοσης απο κάτω) επέλεξε πληρωμή μέσω πιστωτικής ή χρεωστικής κάρτας. Πάτα ξανά το κουμπί "ΑΓΟΡΑ" και ακολούθησε τις οδηγίες και στην πλατφόρμα για την πληρωμή μέσω κάρτας.

Ναι,η επιστροφή χρημάτων γίνεται μόνο μέσω τραπεζικής συναλλαγής.

Η εταιρεία μας πραγματοποιεί επιστροφή χρημάτων(μόνο το ποσό χρέωσης του προιόντος και όχι τα έξοδα αποστολής),εφόσων ο πελάτης επιστρέψει τα προιόντα στην αρχική τους κατάσταση με την ετικέτα και την συσκευασία άθικτη.

Σε αυτήν την περίπτωση μας στέλνεις ένα μήνe-mail στο sales@koketa.gr με ονοματεπώνυμο δικαιούχου, iban, bic code, το όνομα τραπέζης που επιθυμείς την επιστροφή χρημάτων. Η επιστροφή των χρημάτων θα γίνει μέσα σε 10-15 εργάσιμες ημέρες από την ημέρα παραλαβής του δέματος.

Δυστυχώς κάτι τέτοιο δεν είναι δυνατό. Αν το προϊόν που αγόρασες δεν ανταποκρίνεται στις προσδοκίες σου, μπορείς πάντα να το επιστρέψεις ή να το αντικαταστήσεις. Μαζί με την παραγγελία σου θα λάβεις μια φόρμα επιστροφής ή αντικατάστασης.

Δυστυχώς κάτι τέτοιο δεν είναι δυνατό. Αν το προϊόν που αγόρασες δεν ανταποκρίνεται στις προσδοκίες σου, μπορείς πάντα να το επιστρέψεις ή να το αντικαταστήσεις. Μαζί με την παραγγελία σου θα λάβετε μια φόρμα επιστροφής ή αντικατάστασης.

Επί του παρόντος η www.koketa.gr δεν διαθέτει κατάστημα, επομένως η εξυπηρέτηση γίνεται μόνο online.Γι'αυτό και προσπαθούμε να είμαστε όσο πιο εξυπηρετικοί μπορούμε.Τα περισσότερα προϊόντα διαθέτουν περιγραφή όπως και φωτογραφίες.Επιπλέον πληροφορίες μπορείς να ζητήσεις και μέσω τηλεφώνου.

Ναί, γίνεται.Δεν είναι απαρραίτητο προσωπικά να παραλάβεις την παραγγελία. Το βασικό είναι , η σωστή διεύθυνση παράδοσης και να υπάρχει άτομο να παραλάβει την αποστολή.

Κατά τη διάρκεια της εργάσιμης ημέρας.Δηλαδή πρωινές κυρίως ώρες.

Δυστυχώς την ώρα δεν μπορείς να την καθορίσεις ,εκτός εαν επικοινωνήσεις με την Speedex και κάνεις ειδική συννενόηση.

Η αποστολή των εμπορευμάτων μπορεί να παραδοθεί και στα γραφεία της Speedex όπου μπορείς να τα πάραλάβεις εφόσων έχεις ειδοποιήσει την εταιρία Speedex.Επιπλέον μπορείς να επικοινωνήσεις με την Speedex και κάνεις ειδική συννενόηση για την ώρα και μέρα παράδοσης.

Η πληρωμή μπορεί να γίνει είτε με αντικαταβολή, δηλαδή πληρωμή στον διανομέα τη στιγμή παραλαβής του δέματος είτε μέσω τραπέζης με πιστωτική / χρεωστική κάρτα.

Η koketa.gr κάνει παραδόσεις μόνο με την εταιρεία Speedex.

Μπορείς να ελέγξεις την πορεία της παραγγελίας σου κάνοντας είσοδο στη σελίδα μας και πηγαίνοντας στο Ιστορικό Παραγγελιών σου.

Αν αποδειχθεί ότι το μοντέλο δεν είναι στο νούμερο σου ή δεν κάθεται καλά στο σωματότυπο σου, μπορεί να γίνει αλλαγή του προϊόντος με άλλο μέγεθος ή με κάποιο άλλο μοντέλο. Δες την ερώτηση "Ποια είναι η διαδικασία για την επιστροφή και την αντικατάσταση του προϊόντος;"

Επι του παρόντος η koketa.gr διαθέτει μόνο παιδικά ρούχα και παπούτσια.

Η koketa.gr συνεργάζεται αποκλειστικά και μόνο με την Speedex.

Ναί, η Speedex κάνει παραδόσεις σε ολόκληρη την Ελλάδα.

Οι φωτογραφίες στην ιστοσελίδα αντιπροσωπεύουν τα διαθέσιμα χρώματα των προϊόντων. Είναι επιτρεπτή η διαφορά 1-2 τόνους στο χρώμα και αυτό οφείλεται στις ρυθμίσεις και τις τεχνικές παραμέτρους των επιμέρους συστημάτων πληροφορικής που χρησιμοποιούνται για πρόσβαση στο site.