Ωροσκόπιο Κοκετας

Εβδομαδιαίο ωροσκόπιο 20.06 – 26.06.2016

By  | 

Εβδομαδιαιο Ωροσκοπιο Κοκετας

Δες τι σε περιμενει αυτη την εβδομαδα

Εβδομαδιαιο Ωροσκοπιο Κοκετας Κριος

Ο Κριός θα βρει εμπόδια στην επίλυση των καθημερινών του προβλημάτων. Θα πρέπει να αγωνιστεί ενάντια στους ανταγωνιστές και αντιπάλους που έχει στο χώρο της εργασίας του. Θα υπάρξουν κάποιοι που δεν θα μοιραστούν τις σκέψεις τους και θα τον αναγκάσουν να ξεκαθαρίσει τη θέση του. Σε κάθε περίπτωση, είναι καλύτερα για αυτόν να παραμείνει ήρεμος, προκειμένου να μην χάσει έδαφος.

Αν είναι μεθοδικός, συστηματικός και επιμελής, θα καταφέρει να αποδείξει σε όλους γύρω του τι είναι πραγματικά ικανός να κάνει. Το σημαντικό πράγμα είναι να μην εντυπωσιαστεί από ανθρώπους που τον ζηλεύουν και να αναλάβει την εργασία τους και τις ευθύνες τους αντ ‘αυτού.

Στην προσωπική τους ζωή, οι άνθρωποι που γεννήθηκαν κάτω από το ζώδιο του Κριού θα πάρουν την απόφαση να επισημοποιήσουν μια σχέση ή θα λάβουν σημαντικά μέτρα για να την εμβαθύνουν. Αν είστε μόνοι – μια φιλία μπορεί να μετατραπεί σε μια ρομαντική φλόγα.

Χρώματα της εβδομάδας: σκούρο γκρι και κόκκινοv

 

Εβδομαδιαιο Ωροσκοπιο Κοκετας Ταυρος

Ερωτική ζωή: Στην αρχή της εβδομάδας, αυτοί που έχουν γεννηθεί κάτω από τον αστερισμό του Ταύρου, θα αντιμετωπίσουν αντίσταση από κάποιον σημαντικό για αυτούς – σύντροφο ή πρόσωπο που τους ενδιαφέρει ερωτικά. Μετά από μια προσπάθεια να το αλλάξουν αυτό, τα πράγματα θα βελτιωθούν από την Πέμπτη και μετά.  Οι δεσμευμένοι θα κάνουν σημαντικούς συμβιβασμούς με το άλλο τους μισό. Οι ελεύθεροι θα έχουν την ευκαιρία να κερδίσουν το αντικείμενο του πόθου τους.

Στο γραφείο, οι Ταύροι, θα είναι υπερβολικά φιλόδοξοι. Είναι πιθανό για αυτούς να κάνουν μια σημαντική ανακάλυψη και να εντυπωσιάσουν τους συναδέλφους και τους προϊσταμένους τους.

Χρώματα της εβδομάδας: μπλε και πράσινο

 

Εβδομαδιαιο Ωροσκοπιο Κοκετας Διδυμος

Κατά τη διάρκεια της εβδομάδας, αυτοί που έχουν γεννηθεί κάτω από τον αστερισμό των Διδύμων θα αντιμετωπίσουν οικογενειακά ή κληρονομικά ζητήματα, θα πληρώσουν κάποιο δάνειο ή θα χειριστούν χρήματα άλλων. Στην δουλειά θα συνεργαστούν με επενδυτές ή με άτομα με μεγάλη δύναμη, τα οποία θα παίξουν σημαντικό ρόλο στην επαγγελματική τους εξέλιξη στο μέλλον.

Στην αρχή της εβδομάδας, θα πάρουν τα πράγματα πολύ σοβαρά, σε σχέση με τα αγαπημένα τους πρόσωπα και θα ψάξουν για συνωμοσίες χωρίς να υπάρχει λόγος. Μετά την Τετάρτη θα αποκτήσουν μια πιο φιλοσοφική άποψη για την ζωή και θα αποφύγουν την θλίψη. Θα συναντήσουν άτομα τα οποία θα τους βοηθήσουν να ανοίξουν τους ορίζοντές τους και να δουν τα πράγματα στη ζωή τους από άλλη οπτική γωνία. Αυτό θα τους βοηθήσει να λύσουν τα προβλήματά τους.

Χρώματα της εβδομάδας: μπορντό και σκούρο μπλε

 

ΚαρκινοςΚαρκινος

Κατά τη διάρκεια της εβδομάδας, αυτοί που έχουν γεννηθεί κάτω από τον αστερισμό του Καρκίνου θα αποσαφηνίσουν τη σχέση τους με τους συζύγους τους. Θα πρέπει να συμβιβαστούν με τον ίδιο τους τον εαυτό για το καλό όλων, μόνο έτσι θα σώσουν την σχέση τους. Μετά την Τετάρτη, θα γίνουν μελαγχολικοί και πιο ευάλωτοι. Θα αποφασίσουν να αποδράσουν από την καθημερινότητα και να βρουν λίγο χρόνο για τον εαυτό τους ή για το χόμπι τους.

Στην εργασία τους, οι Καρκίνοι, μπορεί να συνάψουν πολλά υποσχόμενα συμβόλαια, να σφραγίσουν μεγάλες συμφωνίες ή να κερδίσουν κάποια σημαντική δίκη.

Χρώματα της εβδομάδας: ροζ και γκρι

 

Εβδομαδιαιο Ωροσκοπιο Κοκετας Λεων

Άνθρωποι που έχουν γεννηθεί κάτω από τον αστερισμό του Λέοντα, θα αναγκαστούν να αποκομίσουν νέες πληροφορίες αυτήν την εβδομάδα. Για κάποιους αυτές οι πληροφορίες θα είναι πολύ σημαντικές για τη δουλειά τους, ενώ για άλλους για την προσωπική τους εξέλιξη.

Θα έχουν ενδιαφέρον κοινωνικές δεσμεύσεις και θα συμμετάσχουν σε διάφορες συγκεντρώσεις και εορτασμούς. Ίσως να επικοινωνήσουν με ξένους ή να ταξιδέψουν στο εξωτερικό – Αυτό θα τους γεμίσει με τον έναν ή με τον άλλο τρόπο.

Μετά την Τετάρτη, οι Λέοντες, θα έχουν παρεξηγήσεις με τους συζύγους τους.Θα πρέπει να είναι ανεκτικοί με το ταίρι τους και όχι ξεροκέφαλοι.

Χρώματα της εβδομάδας: μοβ και μπεζ

 

ΠαρθενοςΠαρθενος

Αυτοί που έχουν γεννηθεί κάτω από τον αστερισμό του Παρθένου, θα έχουν μία δυναμική εβδομάδα. Θα βάλουν πολύ συναίσθημα στην εργασία τους, αλλά και θα είναι πιο συναισθηματικοί με τους συναδέλφους τους. Πιθανό να χρειαστεί να αντικαταστήσουν κάποιον άρρωστο συνάδελφο και έτσι θα έχουν διπλές υποχρεώσεις και εκκρεμότητες. Αν καταφέρουν να μείνουν ήρεμοι, θα είναι πιο αποτελεσματικοί και γρήγοροι.

Στην ερωτική τους ζωή, θα τους δοθούν νέες ευκαιρίες και ενδιαφέρουσες δυνατότητες. Είναι στο χέρι τους να τις εκμεταλλευτούν ή όχι, αλλά είναι πολύ σημαντικό να μην κάνουν βιαστικές κινήσεις.

Χρώματα της εβδομάδας: καφέ και μοβ

 

Εβδομαδιαιο Ωροσκοπιο Κοκετας Ζυγος

Στην αρχή της εβδομάδας, αυτοί που έχουν γεννηθεί κάτω από τον αστερισμό του Ζυγού, θα μαλώσουν με συναδέλφους τους ή με πολύ κοντινούς τους ανθρώπους και θα αντιδράσουν πολύ συναισθηματικά. Θα πρέπει να καταφέρουν να μείνουν ήρεμοι και να μην εξοργιστούν για μικροπράγματα. Πρέπει, επίσης, να είναι ιδιαίτερα προσεχτικοί στην συμπλήρωση και στην υπογραφή εγγράφων, για την αποφυγή σφαλμάτων.

Μετά την Τετάρτη, οι Ζυγοί, θα ηρεμήσουν και θα χρειαστούν την οικογενειακή θαλπωρή και ξεκούραση. Θα καταφέρουν να περάσουν χρόνο με τους αγαπημένους τους και να λάβουν φροντίδα και ντάντεμα από αυτούς.

Χρώματα της εβδομάδας: ασημί και πορτοκαλί

 

Εβδομαδιαιο Ωροσκοπιο Κοκετας Σκορπιος

Στην αρχή της εβδομάδας, αυτοί που έχουν γεννηθεί κάτω από τον αστερισμό του Σκορπιού, θα ασχοληθούν κυρίως με την οικογένειά τους ή με κάποιο οικογενειακό πρόσωπο, το οποίο θα χρειάζεται τη βοήθειά τους για κάτι.

Θα έχουν καυγάδες για τα οικονομικά ή για προσωπικές αξίες με τον/την σύζυγό τους. Θα πρέπει να μην είναι απαιτητικοί και ισχυρογνώμονες σε αυτήν την περίοδο.

Μετά την Τετάρτη, θα συγκεντρωθούν στην δουλειά τους και στα επαγγελματικά τους καθήκοντα. Θα είναι σε θέση να κάνουν μια σημαντική κίνηση και να εντυπωσιάσουν τους άλλους με τις γνώσεις και τις δεξιότητές τους.

Χρώματα της εβδομάδας: κίτρινο και πράσινο

 

Εβδομαδιαιο Ωροσκοπιο Κοκετας Τοξοτης

Κατά τη διάρκεια της εβδομάδας, αυτοί που έχουν γεννηθεί κάτω από τον αστερισμό του Τοξότη θα είναι ιδιαίτερα κοινωνικοί και χαριτωμένοι. Θα ξέρουν ακριβώς τι πρέπει να πουν ή να προσφέρουν στους άλλους. Θα είναι πολύ δραστήριοι και θα ξεκινήσουν νέα πράγματα.

Μετά την Τετάρτη, να περιμένουν σημαντικές οικονομικές απολαβές, οι οποίες μπορούν να σταθεροποιήσουν τα οικονομικά τους ζητήματα, αλλά ίσως να δαπανηθούν σε αγορές και διασκέδαση πάρα πολύ γρήγορα αν δεν προσέξουν.

Οι Τοξότες αυτήν την εβδομάδα, θα έχουν υπερβολική επιτυχία και γοητεία απέναντι στο αντίθετο φύλο και θα καταφέρουν να γοητεύσουν τους πάντες. Στους δεσμευμένους αυτή η γοητεία θα φέρει προβλήματα στην μεταξύ τους επικοινωνία και θα επηρεάσει τη σχέση τους.

Χρώματα της εβδομάδας: κόκκινο και μπεζ

 

Εβδομαδιαιο Ωροσκοπιο Κοκετας Αιγοκερως

Αυτήν την εβδομάδα, αυτοί που έχουν γεννηθεί κάτω από τον αστερισμό του Αιγόκερου, θα σκέφτονται το χρήμα και πιθανές οικονομικές αλλαγές. Κάποιοι από αυτούς θα αποφασίσουν να κάνουν κάποια μεγάλη επένδυση ή να ξεκινήσουν κάποια νέα επιχείρηση που θα τους κάνει να νιώσουν ανασφαλείς.

Μετά την Πέμπτη, να περιμένουν σημαντικά τηλεφωνήματα ή μηνύματα, επαγγελματικά και ερωτικά, που θα τους φανούν χρήσιμα στην καθημερινότητά τους και θα τους ανανεώσουν.

Στην ερωτική τους ζωή θα νιώσουν, επίσης, ανανεωμένοι και δυναμικοί. Θα είναι τρυφεροί και ρομαντικοί με το ταίρι τους..

Χρώματα της εβδομάδας: μοβ και καφέ

 

Εβδομαδιαιο Ωροσκοπιο Κοκετας Υδροχοος

Τα πάντα στην προσωπική ζωή των Υδροχόων θα γίνουν με ευκολία. Θα πάρουν τέλος διαμάχες με τον/την σύζυγό τους. Θα πάρουν μια πρωτοβουλία μαζί με το ταίρι τους και θα τους ανανεώσει.

Στην δουλειά τους,θα  συναντήσουν σημαντικά πρόσωπα υψηλότερης θέσης, τα οποία θα επηρεάσουν το μέλλον τους. Θα κάνουν μελλοντικά σχέδια, τα οποία θα δουν αργότερα να υλοποιούνται.

Χρώματα της εβδομάδας: βιολετί και μπλε

 

Εβδομαδιαιο Ωροσκοπιο Κοκετας Ιχθυς

Για αυτούς που έχουν γεννηθεί κάτω από τον αστερισμό του Ιχθύ, η εβδομάδα θα ξεκινήσει με δισταγμούς. Δεν θα αισθάνονται άνετα στο περιβάλλον τους ή με κάποιους ανθρώπους γύρω τους. Θα χρειαστούν ξεκούραση και χρόνο με τον εαυτό τους.

Μετά την Πέμπτη, θα επικοινωνούν με μεγαλύτερη άνεση με τους άλλους και θα αναζητήσουν παρέα. Θα συναντήσουν ευτυχές συμπτώσεις και ενδιαφέρουσες προτάσεις που θα είναι ουρανοκατέβατες και ακριβώς αυτό που τους χρειάζεται.

Κατά την διάρκεια της εβδομάδας μπορεί να ξεκινήσουν κάποιες σημαντικές σχέσεις – ερωτικές και επαγγελματικές.

Χρώματα της εβδομάδας: κόκκινο και μαύρο

 

Comments

comments