Ωροσκόπιο Κοκετας

Εβδομαδιαίο ωροσκόπιο από 27.06. – 03.07.2016

By  | 

Εβδομαδιαιο Ωροσκοπιο Κοκετας

Δες τι σε περιμενει αυτη την εβδομαδα

Εβδομαδιαιο Ωροσκοπιο Κοκετας Κριος

Στην αρχή της εβδομάδας, θα υπάρξει ένταση για τον Κριό στην δουλειά του και δεν θα αναθεωρήσει, ούτε έχει σκοπό να πετάξει από το παράθυρο τις προσπάθειές του αν δεν δει πραγματικά αποτελέσματα από την εργασία του. Το καλύτερο θα είναι να βρει κάποιο τρόπο να ξεφύγει από το χάος του κοινωνικού του περιβάλλοντος να ξεκουραστεί και να ξανασκεφτεί τις μελλοντικές του κινήσεις και στρατηγικές, έτσι θα καταφέρει μετά τα μέσα της εβδομάδας να δουλέψει σωστά και να βρει λύσεις για προβλήματα που τους απασχολούν εδώ και καιρό και να κερδίσει έξτρα χρήματα

Στην αγάπη, εκπρόσωπος αυτού του ζωδίου δεν είναι ο συμβιβασμός, αλλά σε κάθε περίπτωση δεν θα πρέπει να υπερβάλουν με το ταίρι τους, διότι έτσι θα τους απωθήσουν.

Χρώματα της εβδομάδας: κόκκινο και μπεζ

Εβδομαδιαιο Ωροσκοπιο Κοκετας Ταυρος

Στο ξεκίνημα της εβδομάδας, οι Ταύροι θα είναι ικανοί να βλάψουν το κοινωνικό τους κύκλο ή περιβάλλον και θα γνωρίσουν άτομα, τα οποία θα τους φανούν χρήσιμα στο μέλλον, για την προσωπική, αλλά και επαγγελματική του ανάπτυξη. Για να μην χάσουν το κύρος τους θα πρέπει να αποφύγουν βιαστικές και αιχμηρές δηλώσεις.

Αυτή την περίοδο οι απρόσωποι του ζωδίου, ανοίγουν μια νέα σελίδα στην ζωή τους και ανακαλύπτουν νέους ορίζοντες, στα επαγγελματικά, αλλά και στα ερωτικά.Πολύ πιθανό να υπάρξει φλερτ και πειράγματα με συνάδελφο, τα οποία θα οδηγήσουν αργότερα σε κάποια σοβαρή σχέση.

Χρώματα της εβδομάδας: κόκκινο και μπλε

Εβδομαδιαιο Ωροσκοπιο Κοκετας Διδυμος

Κατά τη διάρκεια της εβδομάδας, αναμένεται Δίδυμοι να έχουν μια σημαντική εξέλιξη στην καριέρα τους και να καταφέρουν μια σημαντική επαγγελματική επιτυχία. Τα πράγματα θα κυλήσουν από μόνα τους και θα χρειαστεί ελάχιστη προσπάθεια από μέρος τους, αλλά όπως και να έχει θα πρέπει αν είναι σε εγρήγορση για να τα βγάλουν εις πέρας σε όλες τις καταστάσεις.

Σε προσωπικό επίπεδο θα δυναμώσει η σχέση τους με την/τον αγαπημένη/ο τους. Οι ελεύθεροι θα λάβουν ενδιαφέρουσες προτάσεις και προσκλήσεις, αλλά να μην βιαστούν να πουν το ναι αν δεν είναι σίγουροι αν τους αρέσει το  άλλο πρόσωπο.

Χρώματα της εβδομάδας: το γαλάζιο και ασημί

ΚαρκινοςΚαρκινος

Για το Καρκίνο η εβδομάδα θα φέρει συναντήσεις με ξένους, ταξίδια στο εξωτερικό και γενικά νέες πληροφορίες και ακαδημαϊκές γνώσεις. Πιθανό να έχουν μια σημαντική εξέλιξη στην καριέρα τους.

Στα ερωτικά κάποιοι από αυτούς θα ξεκινήσουν φλερτ και θα καλοπεράσουν. Κάποιοι άλλοι πάλι θα μείνουν σε οικογενειακή ατμόσφαιρα και θα περάσουν τον ελεύθερό τους χρόνο με συγγενείς.

Χρώματα της εβδομάδας: κίτρινο και μαύρο

Εβδομαδιαιο Ωροσκοπιο Κοκετας Λεων

Για τους Λέοντες αυτή η εβδομάδα θα είναι γεμάτη συναισθήματα και έντονες εμπειρίες. Θα μπλεχτούν σε καταστάσεις που θα δραματοποιήσουν περισσότερο από όσο πρέπει και θα τα δουν όλα αρνητικά. Επίσης είναι πιθανό να βγάλουν τα λάθος συμπεράσματα για κάποια άτομα και να ψάξουν να βρουν κρυμμένα κίνητρα για τις αντιδράσεις τους. Σε καμία περίπτωση δεν θα πρέπει να βιαστούν να ανοίξουν το στόμα τους αν δεν αναλύσουν πρώτα πράγματα από κάθε διαφορετική πλευρά.

Δεν αποκλείεται να διαχειριστούν χρήματα, επενδύσεις ή κληρονομικά και δάνεια άλλων.

Χρώματα της εβδομάδας: γκρι και μπεζ

ΠαρθενοςΠαρθενος

Το επίκεντρο της εβδομάδας για τους Παρθένους είναι οι συνεργασίες. Είναι πιθανό πολλοί από αυτούς να ξεκαθαρίσουν τις σχέσεις τους με κοντινά πρόσωπα και να γίνουν πολύ συναισθηματικοί σε σχέση με αυτό και ωστόσο θα έχουν και σύγκρουση απόψεων. Σημαντικό είναι να μην βγάλουν βιαστικά συμπεράσματα και να μετρούν μέχρι το δέκα πριν χάσουν την ψυχραιμία τους και αρχίσουν να προσάπτουν κατηγορίες και να προσβάλουν τους άλλους. Εάν καταφέρουν να συγκρατήσουν τα νεύρα τους, θα μπορέσουν να πάρουν τις πληροφορίες που θέλουν και να εξομαλύνουν τα πράγματα με τον καλύτερο δυνατό τρόπο για αυτούς.

Στα  επαγγελματικά είναι δυνατόν, οι εκπρόσωποι αυτού του ζωδίου, να έχουν σημαντικές συναντήσεις και να συνάψουν σημαντικές συμφωνίες.

Χρώματα της εβδομάδας: μπορντό και το μαύρο

Εβδομαδιαιο Ωροσκοπιο Κοκετας Ζυγος

Οι Ζυγοί θα έχουν μια έντονη εβδομάδα γεμάτη εκπλήξεις και απρόσμενες ανατροπές, τόσο στην εργασία όσο και στην καθημερινή ζωή. Είναι πιθανό να έχουν διαπληκτισμούς με τους συναδέλφους ή με τους εργοδότες και να αναζητήσουν τη θέση τους στην κοινωνία στην οποία ανήκουν.

Όσο λιγότερη σημασία δίνουν στους άλλους τόσο πιο πολύ θα αυτοσυγκεντρώνονται  και θα εξελίσσονται, εώς το τέλος της εβδομάδας που θα έχουν επιτυχία και πραγματικά θα χαρούν με αυτά που κατάφεραν.

Στις προσωπικές τους σχέσεις, οι εκπρόσωποι αυτού του ζωδίου, θα έχουν συγκρούσεις και διαμάχες, ως επί το πλείστον μικρά πράγματα, αλλά αν δεν είναι προσεκτικοί, θα μπορούσαν να μετατραπούν σε ένα μεγάλο σκάνδαλο. Ως εκ τούτου, είναι καλύτερο να μην προσπαθήσουν να πιέσουν καταστάσεις και να είναι ανεκτικοί με τους άλλους.

Χρώματα της εβδομάδας: ροζ και μπεζ

Εβδομαδιαιο Ωροσκοπιο Κοκετας Σκορπιος

Για τον Σκορπιό κύριο θέμα της εβδομάδας θα είναι η αγάπη σε όλες τις δυνατές διαστάσεις. Θα μείνουν στο κοντά καθημερινό τους περιβάλλον και στους κοντινούς τους ανθρώπους, επειδή θα τους χρειαστούν και θα έχουν ανάγκη από έναν ώμο και από χαλάρωση.

Οι περισσότεροι από αυτούς θα είναι σε θέση να αφιερώσουν πολύ χρόνο και προσοχή στα παιδιά και το σύντροφό τους. Άλλοι θα επιδοθούν σε διάφορες αθλητικές δραστηριότητες και χόμπι.

Οι εκπρόσωποι αυτού του ζωδίου θα έχουν διαπληκτισμούς και φιλονικίες με τους συναδέλφους και τους υφισταμένους τους κατά τη διάρκεια της εβδομάδας. Είναι καλύτερα να προσπαθήσουν να μην είναι απόλυτοι στις απαιτήσεις τους.

Χρώματα της εβδομάδας: λευκό και τυρκουάζ

Εβδομαδιαιο Ωροσκοπιο Κοκετας Τοξοτης

Κατά τη διάρκεια της εβδομάδας οι Τοξότες είναι δυνατόν να έχουν οικογενειακές υποχρεώσεις ή γενικά χειρωνακτικές εργασίες στο σπίτι. Σε όλες τις περιπτώσεις θα είναι πολύ πιο κλειστοί και εσωστρεφείς από το συνηθισμένο και θα χρειαστούν ξεκούραση και να αποφορτιστούν. Αυτή την εβδομάδα είναι σημαντικό να συμμετάσχουν αποκλειστικά σε δραστηριότητες που τους ικανοποιούν και που τους κάνει να αισθάνονται χαρούμενοι και περήφανοι για τον εαυτό τους.

Κατά τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου, είναι δυνατόν να παραδοθούν στην αγάπη και σε μια ρομαντική εμπειρία με αντικείμενο του πόθου τους.

Στο γραφείο θα είναι ιδιαίτερα δραστήριοι και συνεπείς και επομένως καλύτερα να προσπαθήσουν να αναλάβουν όσο το δυνατόν λιγότερες ευθύνες.

Χρώματα της εβδομάδας: χρυσό και πράσινο

Εβδομαδιαιο Ωροσκοπιο Κοκετας Αιγοκερως

Οι Αιγόκεροι είναι πολύ επικοινωνιακοί και κοινωνικοί κατά τη διάρκεια της εβδομάδας. Είναι πιθανό να πάρουν ενδιαφέρουσες κλήσεις ή μηνύματα, και να κάνουν κοντινά ταξίδια ταξίδια.

Δεν αποκλείεται να πρέπει να αποκτήσουν νέες γνώσεις και να αντλήσουν πληροφορίες από διάφορες πηγές, προκειμένου να αποδείξουν αυτό που θέλουν στο γραφείο ή στο σπίτι. Το σίγουρο είναι πως δεν θα πρέπει να το παρακάνουν στον ελεύθερό τους χρόνο με ξεκούραση και χόμπι.

Μετά από την Τετάρτη, οι εκπρόσωποι του ζωδίου, θα είναι γεμάτοι από αγάπη και  θα έχουν την ευκαιρία να περάσουν παραγωγικά το χρόνο τους με το σύντροφό τους.

Χρώματα της εβδομάδας: πορτοκαλί και ασημί

Εβδομαδιαιο Ωροσκοπιο Κοκετας Υδροχοος

Κατά τη διάρκεια της εβδομάδας Υδροχόοι θα επικεντρωθούν σε οικονομικά θέματα και στην υλική πλευρά των πραγμάτων και θα δράσουν με σκοπό να αποζημιωθούν.  Επίσης δεν πρέπει να πετάξουν τις προσπάθειές τους από το παράθυρο, αλλά προσπαθήσουν να δουν το πραγματικό αποτέλεσμα των πράξεών τους.

Είναι πιθανόν επίσης να συναντήσουν ενδιαφέροντες ανθρώπους, που θα τους βοηθήσουν να εμπλουτίσουν και να διευρύνουν την κοσμοθεωρία τους και οι οποίοι στη συνέχεια θα αποδειχθούν το κλειδί για τη ζωή τους.

Μετά την Τετάρτη οι περισσότεροι από αυτούς εμπλακούν με ένα μέλος της οικογένειάς τους, που με τον έναν ή τον άλλο τρόπο, θα πρέπει να το βοηθήσουν.

Χρώματα της εβδομάδας: λαχανί και γκρι

Εβδομαδιαιο Ωροσκοπιο Κοκετας Ιχθυς

Κατά τη διάρκεια της εβδομάδας, ο Ιχθύς επιτέλους θα έχει αναγνώριση των προηγούμενων προσπαθειών του και θα λάβει έπαινο και θετικά σχόλια για τις ιδιότητες, τις δεξιότητες και τα ταλέντα του. Σε όλες τις περιπτώσεις, θα είναι σε θέση να ξεχωρίσει και κατά πάσα πιθανότητα να λάβει ενδιαφέρουσες προτάσεις για συνεργασία ή συμμετοχή σε νέα έργα.

Λόγω των πολλών επαγγελματικών τους υποχρεώσεων δεν αποκλείεται, οι εκπρόσωποι αυτού του ζωδίου, να έχουν προβλήματα στα ερωτικά τους και πρέπει να είναι προσεκτικοί με το αγαπημένο τους πρόσωπο για να μην αισθάνεται παραμελημένο και υποτιμημένο.

Χρώματα της εβδομάδας: καφέ και πορτοκαλί.

 

Comments

comments