Ωροσκόπιο Κοκετας

Εβδομαδιαίο ωροσκόπιο από 04.07. – 10.07.2016

By  | 

Εβδομαδιαιο Ωροσκοπιο Κοκετας

Δες τι σε περιμενει αυτη την εβδομαδα

Εβδομαδιαιο Ωροσκοπιο Κοκετας Κριος

Οι άνθρωποι που γεννήθηκαν κάτω από το ζώδιο του Κριού, θα έχουν την ευκαιρία να περάσουν χρόνο στην αρχή της εβδομάδας με την οικογένειά τους και τα παιδιά τους ή με το σύντροφό τους. Κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου, μπορεί να έχουν οικογενειακές υποχρεώσεις, επισκευές στο σπίτι, ή μπορεί να χρειαστούν καινούρια έπιπλα ή οικιακές συσκευές.

Μετά την Τετάρτη, θα αφιερωθούν τις επαγγελματικές τους υποχρεώσεις. Με τον ένα ή τον άλλο τρόπο, πιθανό είναι να καταλήξουν στη μέση δύο αντιμαχόμενων πλευρών και να ενεργήσουν ως διαιτητής. Η κρίση τους θα είναι αμερόληπτη και αντικειμενική αρκετά, έτσι ώστε να φανεί χρήσιμη και να ηρεμήσει τους άλλους.

Χρώματα της εβδομάδας: ασημί και κίτρινο

Εβδομαδιαιο Ωροσκοπιο Κοκετας Ταυρος

Στην αρχή της εβδομάδας, οι άνθρωποι που γεννήθηκαν κάτω από το ζώδιο του Ταύρου μπορεί να κερδίσουν επιπλέον χρήματα για να φροντίσουν τον εαυτό τους. Θα συναντήσουν άτομα που θα τους αλλάξουν την οπτική που βλέπουν την ζωή, και θα αποδειχθούν καλή παρέα.

Μετά την Τετάρτη, οι άνθρωποι που γεννήθηκαν κάτω από το ζώδιο του Ταύρου θα είναι σε μια φιλοσοφική διάθεση και θα προσπαθήσουμε να δούμε την ευρύτερη έννοια σε κάθε κατάσταση. Δεν θα ασχοληθούν με τα μικρά και ασήμαντα πράγματα που βλέπουν οι γύρω τους. Γι ‘αυτό και θα είναι αυτοί που θα θα ηρεμήσουν τους ανθρώπους στο περιβάλλον τους.

Στα ερωτικά τους, θα δεχτούν εκπλήξεις και ενδιαφέρουσες προσφορές από τον σύντροφό τους ή από το πρόσωπο που τους αρέσει.

Χρώματα της εβδομάδας: ανοιχτό πράσινο και μπλε

Εβδομαδιαιο Ωροσκοπιο Κοκετας Διδυμος

Οι άνθρωποι που γεννήθηκαν κάτω από το ζώδιο των Διδύμων θα έχουν μια ενδιαφέρουσα και δυναμική εβδομάδα κατά την οποία θα καταφέρουν να επιτύχουν πράγματα που ήθελαν εδώ και καιρό. Θα τους δοθούν κίνητρα για να είναι φιλόδοξοι και θα δώσουν τον καλύτερο εαυτό τους στην δουλειά. Αυτό ισχύει και για την ερωτική τους ζωή επίσης.

Κάθε ένας από αυτούς θα βρει τρόπο να λάμψει και να εντυπωσιάσει τους άλλους. Οι Διδύμων θα είναι πολύ κοινωνικοί και επικοινωνιακοί και ξέρουν πώς να αρέσουν στο αντίθετο φύλο. Αυτοί που είναι σε σχέσει θα καταφέρουν να διαφοροποιήσουν τη ζωή τους με τους συντρόφους τους και αυτοί που είναι μόνοι θα γοητεύσουν τους πάντες γύρω τους.

Χρώματα της εβδομάδας: λευκό και καφέ

ΚαρκινοςΚαρκινος

Οι άνθρωποι που γεννήθηκαν κάτω από το ζώδιο του Καρκίνου θα λύσουν και θα αποσαφηνίσουν τα θέματα αγάπης με τους συντρόφους τους. Αυτό θα είναι το κύριο καθήκον για αυτή την εβδομάδα αυτή. Θα σκεφτούν πολύ για τα συναισθήματά τους και για τα συναισθήματα των άλλων. Είναι σημαντικό να είναι διπλωματικοί και να κατανοήσουν τις προθέσεις της αντίθετης πλευράς όταν τους δίνει κάποια απάντηση ή εξήγηση.

Στην δουλειά τους, θα υπάρξουν αλλαγές στην ομάδα τους, εξαιτίας των οποίων μπορεί να έχουν πρόσθετα καθήκοντα.

Χρώματα της εβδομάδας:  μπεζ και κόκκινο

Εβδομαδιαιο Ωροσκοπιο Κοκετας Λεων

Στην αρχή της εβδομάδας, οι άνθρωποι που γεννήθηκαν κάτω από το ζώδιο του Λέοντα μπορεί να αισθάνονται λίγο μίζερα και αρνητικά. Μερικοί από αυτούς θα χρειαστεί να διαχειριστούν χρήματα και οικονομικούς πόρους άλλων ανθρώπων, ή θα ασχοληθούν με πληρωμές  δανείων ή με κάποια κληρονομιά ή οικογενειακά ζητήματα. Θα είναι, επίσης, πολύ παρατηρητικοί και προσεκτικοί με τους πάντες, γενικά θα είναι πολύ καχύποπτοι με τους γύρω τους.

Μετά τα μέσα της εβδομάδας, οι Λέοντες, θα ηρεμήσουν και θα βρουν έναν τρόπο για να χαλαρώσουν και να περιποιηθούν τον εαυτό τους και τους ανθρώπους γύρω τους. Πολλοί από αυτούς θα περάσουν ποιοτικό χρόνο με τους αγαπημένους τους.

Χρώματα της εβδομάδας: μπλε και μοβ

ΠαρθενοςΠαρθενος

Οι άνθρωποι που γεννήθηκαν κάτω από το ζώδιο της Παρθένου, θα έχει μια μάλλον ταραχώδη εβδομάδα γεμάτη σκαμπανεβάσματα, δυναμικότητα και ποικιλία. Επαγγελματικά, μπορεί να υπάρξει μια αλλαγή στην θέση τους, η οποία θα προκαλέσει αναταραχή και σύγχυση στον καθημερινό ρυθμό και τη δυναμική τους.

Στην προσωπική τους ζωή, οι Παρθένοι θα έχουν εκπλήξεις από το αγαπημένο τους πρόσωπο ή από κάποιον που ενδιαφέρονται ερωτικά. Θα λάβουν απρόσμενες κλήσεις ή μηνύματα, που θα τους ενθουσιάσουν και θα τους εντυπωσιάσουν.

Χρώματα της εβδομάδας: μαύρο και σκούρο μπλε

Εβδομαδιαιο Ωροσκοπιο Κοκετας Ζυγος

Στην αρχή της εβδομάδας, οι άνθρωποι που γεννήθηκαν κάτω από το ζώδιο του Ζυγού, θα χρειαστεί να αποδείξουν την αγάπη τους. Θα είναι διατεθειμένοι να δείξουν τα συναισθήματά τους και να κάνουν μικρές αλλά πολύτιμες χειρονομίες προς το αγαπημένο τους πρόσωπο. Αυτές οι κινήσεις θα γίνουν αποδεκτές και θα εκτιμηθούν.

Μετά την Τετάρτη, οι Ζυγοί θα είναι περισσότερο επικεντρωμένοι στους επαγγελματικούς τους στόχους και στην ανάπτυξη στον τομέα τους.Θα έχουν την ευκαιρία να συναντηθούν με ανθρώπους, που μπορούν να τους βοηθήσουν να επιτύχουν ένα μακροχρόνιο στόχο ή ένα όνειρο τους, ας πούνε μια καλή κουβέντα γι ‘αυτούς ή να τους προσφέρουν προστασία.

Χρώματα της εβδομάδας: γκρι και μαύρο

Εβδομαδιαιο Ωροσκοπιο Κοκετας Σκορπιος

Κατά τη διάρκεια της εβδομάδας, οι άνθρωποι που γεννήθηκαν κάτω από το ζώδιο του Σκορπιού,θα αναγκαστούν να μάθουν νέα πράγματα. Ίσως χρειαστεί να διαβάσουν διάφορα βιβλία, άρθρα σε ιστοσελίδες και άλλες πηγές πληροφοριών, να κάνουν κάποια μαθήματα, ή ίσως να υπάρξουν κάποιες απαιτήσεις στη δουλειά τους, που θα τους αναγκάσουν να μάθουν γρήγορα από τους άλλους και να αποδείξουν τον επαγγελματισμό τους.

Σε κάθε περίπτωση, είναι καλό να είναι προσεκτικοί και να μην παραμελήσουν τον σύντροφό τους, εξαιτίας της επαγγελματικής τους ανάπτυξης. Διαφορετικά, θα υποστούν τις συνέπειες και θα αντιμετωπίσουν το σύντροφό τους.

Χρώματα της εβδομάδας: πράσινο και κίτρινο

Εβδομαδιαιο Ωροσκοπιο Κοκετας Τοξοτης

Οι άνθρωποι που γεννήθηκαν κάτω από το ζώδιο του Τοξότη, θα έχουν καβγάδες με συναδέλφους τους ή με ανθρώπους που βρίσκονται κοντά τους. Θα αναγκαστούν να υπερασπιστούν τη θέση τους σε ανθρώπους που δεν τους εκτιμούν αρκετά. Είναι σημαντικό για αυτούς να είναι αντικειμενικοί και να μην το παρατραβήξουν με μονολόγους, αν θέλουν να γίνουν κατανοητοί.

Οι Τοξότες, αυτή την εβδομάδα, μπορεί να κάνουν κάποιο σύντομο ταξίδι ή κάποια πεζοπορία στο βουνό. Όπως και να έχει, θα είναι αρκετά τολμηροί.

Αυτοί που είναι σε σχέση θα πρέπει να είναι προσεκτικοί με το φλερτ και πειράγματα, γιατί κινδυνεύουν να θυμώσουν τον σύντροφό τους.

Χρώματα της εβδομάδας: πορτοκαλί και μοβ

Εβδομαδιαιο Ωροσκοπιο Κοκετας Αιγοκερως

Αυτή την εβδομάδα, οι άνθρωποι που γεννήθηκαν κάτω από το ζώδιο του Αιγόκερου, θα κάνουν τον προϋπολογισμό τους και θα ασχοληθούν με τα οικονομικά θέματα με ευκολία. Θα κάνουν κερδοφόρες επενδύσεις, που θα τους φέρουν ένα καλό εισόδημα ή θα κάνουν μια επιτυχημένη επιχειρηματική κίνηση με κάποιο αξιόπιστο πρόσωπο κοντά τους.

Στην προσωπική τους ζωή, τα πράγματα δεν θα πάνε τόσο καλά όσο θέλουν. Θα συναντήσουν τη ζήλια και την παρανόηση από τον σύντροφό τους. Αν δεν δώσουν ιδιαίτερη προσοχή σε αυτά τα προβληματάκια, θα ξεχαστούν γρήγορα.

Χρώματα της εβδομάδας: κόκκινο και τυρκουάζ

Εβδομαδιαιο Ωροσκοπιο Κοκετας Υδροχοος

Κατά τη διάρκεια της εβδομάδας, οι άνθρωποι που γεννήθηκαν κάτω από το ζώδιο του Υδροχόου, θα είναι εξαιρετικά αφοσιωμένοι στη δουλειά τους. Μπορεί να κάνουν κάποια σημαντική ανακάλυψη σε σχέση με τα πράγματα που τους απασχολούν αυτόν τον καιρό.

Στο τέλος της εβδομάδας, θα επικεντρωθούν στον σύντροφό τους και θα αντιμετωπίσουν πολλές συγκινήσεις στην προσωπική τους ζωή. Για να μην αισθάνονται αρνητικά συναισθήματα, είναι καλύτερο να αναλάβουν δραστηριότητες που είναι ευχάριστες και για τις δύο πλευρές.

Χρώματα της εβδομάδας: λευκό και μπεζ

Εβδομαδιαιο Ωροσκοπιο Κοκετας Ιχθυς

Κατά τη διάρκεια αυτής της εβδομάδας, οι άνθρωποι που γεννήθηκαν κάτω από το ζώδιο των Ιχθύων, θα εμφανίσουν αρκετά έντονα ρομαντικά συναισθήματα. Θα είναι ονειροπαρμένοι και καθόλου ρεαλιστικοί με το αντικείμενο του πόθου τους. Σίγουρα, θα πρέπει να είναι προσεκτικοί όταν κάνουν σχέδια, έτσι ώστε να μην απογοητευτούν μετά.

Η εβδομάδα είναι κατάλληλη για ξεκούραση και χαλάρωση, δημιουργικές δραστηριότητες και εκδρομές. Αν έχουν πολλή δουλειά κατά τη διάρκεια της ημέρας, οι Ιχθύες θα πρέπει να κάνουν τα βράδια τους ευχάριστα και να ηρεμούν αφήνοντας απ’ έξω το άγχος.

Χρώματα της εβδομάδας: χρυσό και καφέ 

Comments

comments