Ωροσκόπιο Κοκετας

Εβδομαδιαίο ωροσκόπιο από 25.07. μέχρι 31.07.2016

By  | 

Εβδομαδιαιο Ωροσκοπιο Κοκετας

Δες τι σε περιμενει αυτη την εβδομαδα

Εβδομαδιαιο Ωροσκοπιο Κοκετας Κριος

Στην αρχή της εβδομάδας, οι άνθρωποι που γεννήθηκαν κάτω από το ζώδιο του Κριού, θα χρησιμοποιήσουν τη βοήθεια φίλων και κοινωνικών επαφών. Ισχυρά άτομα θα τους υπερασπιστούν σε σημαντικές στιγμές.

Οι Κριοί θα ασχοληθούν με τα οικονομικά, θα κάνουν σημαντικές επενδύσεις για αυτούς, θα αγοράσουν ή θα πουλήσουν. Σε κάθε περίπτωση, θα είναι τυχεροί και θα έχουν επιτυχία.

Ό, τι αλλαγή γίνει στα ερωτικά τους, θα είναι για το καλό τους. Εκείνοι που είναι σε σχέση θα εκπλαγούν ευχάριστα από το σύντροφό τους. Αυτοί που είναι μόνοι θα έχουν μια ρομαντική εμπειρία με κάποιον που τους ενδιαφέρει.

Χρώματα της εβδομάδας: κόκκινο και λευκό.

Εβδομαδιαιο Ωροσκοπιο Κοκετας Ταυρος

Στην αρχή της εβδομάδας, οι άνθρωποι που γεννήθηκαν κάτω από το ζώδιο του Ταύρου θα είναι ονειροπαρμένοι και αφηρημένοι. Κάποιοι ίσως  να έχουν και λίγο κατάθλιψη.Θα πρέπει να αφήσουν στην άκρη τα άσχημα συναισθήματα βτίσκοντας δημιουργικές δραστηριότητες, κολύμπι, χορό ή  γιόγκα.

Μετά την Τετάρτη, οι Ταύροι θα έχουν ενδιαφέρουσες ευκαιρίες στον δημόσιο τομέα. Θα λάβουν μια προσφορά ή νέες ευκαιρίες για την εξέλιξη τους στον επαγγελματικό τομέα.

Στην ερωτική τους ζωή, δεν αισθάνονται ικανοποιημένοι από τη σχέση τους και, ως εκ τούτου, μπορεί να αναζητήσουν νέους ανθρώπους για να φλερτάρουν.

Χρώματα της εβδομάδας: καφέ και κίτρινο

Εβδομαδιαιο Ωροσκοπιο Κοκετας Διδυμος

Στην αρχή της εβδομάδας, οι άνθρωποι που γεννήθηκαν κάτω από το ζώδιο των Διδύμων θα είναι γεμάτοι από ιδέες και σχέδια για το μέλλον. Θα αναλάβουν τα παρασκήνια για την επίτευξη αυτών των σχεδίων. Το σημαντικό είναι ότι θα ευημερήσουν με επιμονή και σωστό προγραμματισμό. Ό, τι ξεκινήσει, θα επιτύχει και θα έχουν τη δυνατότητα να το τελειώσουν.

Μετά την Τετάρτη, οι Δίδυμοι θα είναι σε μια ρομαντική διάθεση. Μερικοί απ ‘αυτούς θα δημοσιοποιήσουν τη σχέση τους ή θα πάνε ένα ταξίδι με το σύντροφό τους και θα αφεθούν στην διασκέδαση.

Χρώματα της εβδομάδας: μπλε και γκρι

ΚαρκινοςΚαρκινος

Στην αρχή της εβδομάδας, οι άνθρωποι που γεννήθηκαν κάτω από το ζώδιο του Καρκίνου θα αφιερώσουν το χρόνο τους στην οικογένεια και στους ανθρώπους που βρίσκονται κοντά τους τους. Θα καταφέρουν να χαλαρώσουν και να περάσουν κάποιο ποιοτικό χρόνο στο σπίτι.

Μετά την Πέμπτη, οι Καρκίνοι θα αφοσιωθούν στα καθήκοντα της δουλείας τους. Θα έχουν την ευκαιρία να δείξουν τις ηγετικές τους ικανότητες. Πολλές από τις προσπάθειές τους θα ανταμειφθούν. Θα είναι τυχεροί με νομικά θέματα, καθώς και με ξένα άτομα ή ξένες εταιρείες.

Χρώματα της εβδομάδας: μαύρο και καφέ

Εβδομαδιαιο Ωροσκοπιο Κοκετας Λεων

Τις τρεις πρώτες ημέρες της εβδομάδας, οι άνθρωποι που γεννήθηκαν κάτω από το ζώδιο του Λέοντα μπορεί να ταξιδεύσουν σε μακρινούς προορισμούς. Θα ασχοληθεί με νομικά ή φιλοσοφικά ζητήματα. Θα έχουν επικοινωνία με ξένους ή θα συνεργαστούν με ξένες εταιρείες.

Μετά την Πέμπτη, οι Λέοντες θα εντυπωσιάσουν τους άλλους με τις γνώσεις και τις δεξιότητες τους. Θα είναι σε θέση να επιτύχουν κάποια σημαντική επιτυχία στα επαγγελματικά τους. Θα είναι πολύ παραγωγικοί και θα ξεπεράσουν διάφορα εμπόδια.

Στα ερωτικά τους, θα είναι επίσης τυχεροί, και όλα θα γίνουν ακριβώς όπως τα θέλουν.

Χρώματα της εβδομάδας: σκούρο μπλε και κίτρινο

 

ΠαρθενοςΠαρθενος

Κατά τη διάρκεια της εβδομάδας, οι άνθρωποι που γεννήθηκαν κάτω από το ζώδιο της Παρθένου θα ξεκαθαρίσουν τη σχέση τους με τον σύντροφό τους. Μετά από προσεκτική ανάλυση της κατάστασης, θα καταλήξουν σε συναίνεση και θα ηρεμήσουν σχετικά με πρόσφατες ανησυχίες.

Πέρα από αυτό, είναι δυνατόν να αφοσιωθούν στην φιλοσοφική διδασκαλία και, με τον ένα ή τον άλλο τρόπο, θα επεκτείνουν το μυαλό τους. Στη συνέχεια, θα ασκήσουν όλα όσα έμαθαν.

Στη δουλειά, μπορεί να είναι λίγο παθητικοί και θα αφήσουν τις ευκαιρίες να γλιστρήσουν μακριά.

Χρώματα της εβδομάδας: μοβ και πορτοκαλί

 

Εβδομαδιαιο Ωροσκοπιο Κοκετας Ζυγος

Στην αρχή της εβδομάδας, οι άνθρωποι που γεννήθηκαν κάτω από το ζώδιο του Ζυγού θα σκεφτούν την ερωτική τους ζωή. Θα ξεκαθαρίσουν τη σχέση με το σύντροφό τους. Και οι δύο πλευρές θα διευκρινίσουν τα αιτήματά τους. Θα πρέπει να προσπαθήσουν να κατανοήσουν τα επιχειρήματα του άλλου ατόμου. Έτσι, οι δύο σύντροφοι θα απολαύσουν μια αρμονική και σταθερή σχέση.

Μετά την Πέμπτη, οι Ζυγοί θα είναι πολύ επιτυχημένοι στη δουλειά τους. Θα είναι γοητευτικοί και κοινωνικοί. Οι συνάδελφοί τους, τους συμπαθούν ιδιαίτερα και είναι πρόθυμοι να κάνουν θελήματα για αυτούς. Η ενέργεια τους στη δουλειά θα ανταμειφθεί, και είναι πιθανό να ανέβουν ένα σκαλί πιο πάνω.

Χρώματα της εβδομάδας: μπλε και ροζ

 

Εβδομαδιαιο Ωροσκοπιο Κοκετας Σκορπιος

Κατά τη διάρκεια της εβδομάδας, οι άνθρωποι που γεννήθηκαν κάτω από το ζώδιο του Σκορπιού θα έχουν συναρπαστικές στιγμές με στενούς φίλους ή με την οικογένειά τους. Θα έχουν προβλήματα με το αυτοκίνητο, το κινητό τηλέφωνο ή τον φορητό υπολογιστή.

Είναι πιθανό να έχουν αλλαγές στην ομάδα τους στην δουλειά. Μπορεί ακόμα και να αλλάξουν τη δουλειά τους. Σε κάθε περίπτωση, θα είναι πολύ αποτελεσματικοί και θα καταφέρουν να ολοκληρώσουν τις εργασίες τους γρήγορα.

Στο δεύτερο μισό της εβδομάδας, θα φλερτάρουν πολύ. Μπορούν να ερωτευτούν και να αρχίσουν μια σχέση. Αν είναι σε μια σοβαρή σχέση θα εμβαθύνουν σε αυτήν και θα κάνουν το επόμενο βήμα.

Χρώματα της εβδομάδας: λευκό και κόκκινο

 

Εβδομαδιαιο Ωροσκοπιο Κοκετας Τοξοτης

Οι άνθρωποι που γεννήθηκαν κάτω από το ζώδιο του Τοξότη θα έχουν οικονομικά προβλήματα. Θα θελήσουν να αγοράσουν κάτι, αλλά δεν θα έχουν αρκετά χρήματα. Μπορεί επίσης να κερδίσουν αρκετά χρήματα, αλλά θα τα ξοδέψουν πάρα πολύ γρήγορα. Έτσι δεν μπορούν να φροντίσουν τον εαυτό τους με τον τρόπο που θα ήθελαν.

Μετά τα μέσα της εβδομάδας, οι Τοξότες θα έχουν θετικά συναισθήματα για την οικογένειά τους. Θα εκπλαγούν ευχάριστα από ένα μέλος της οικογένειάς τους. Γενικά θα περάσουν λίγο ποιοτικό χρόνο στο σπίτι.

Στη δουλειά, θα είναι πολύ δραστήριοι και κοινωνικοί. Θα πρέπει να είναι προσεκτικοί με το άγχος. Δεν θα πρέπει να υπερβάλουν.

Έχουν χάσει το χρώμα τους αυτήν την εβδομάδα!

 

Εβδομαδιαιο Ωροσκοπιο Κοκετας Αιγοκερως

Κατά τη διάρκεια της εβδομάδας, οι άνθρωποι που γεννήθηκαν κάτω από το ζώδιο του Αιγόκερου είναι πολύ ευαίσθητοι και παίρνουν τα πάντα προσωπικά. Επιδιώκουν την επιβράβευση. Θα πρέπει να καταλάβουν ότι δεν γίνεται να τους συμπαθούν οι πάντες. Πάντα θα υπάρχει κάποιος που δεν θα τους εγκρίνει, αλλά δεν πρέπει αυτό να τους αποθαρρύνει. Αντ ‘αυτού, πρέπει να τους δίνει κίνητρο.

Θα ξεκινήσουν φλερτ με έναν συνάδελφό και θα την πατήσουν μαζί του.

Θα υπάρξει πολύ συχνή επικοινωνία με την οικογένειά τους. Μπορεί να χρειαστεί να αναλάβουν την φροντίδα ενός μέλους της οικογένειας.

Χρώματα της εβδομάδας: κίτρινο και ασημί

 

Εβδομαδιαιο Ωροσκοπιο Κοκετας Υδροχοος

Στην αρχή της εβδομάδας, οι άνθρωποι που γεννήθηκαν κάτω από το ζώδιο του Υδροχόου, είναι πιο εσωστρεφείς και πιο αφηρημένοι από το συνηθισμένο. Θα χρειαστεί να απομακρυνθούν από κοινωνικές εκδηλώσεις και εμφανίσεις και να χαλαρώσουν. Είναι καλό να περάσουν λίγο χρόνο με ένα αγαπημένο πρόσωπο σε ένα ευχάριστο περιβάλλον.

Μετά την Πέμπτη, θα βελτιωθούν στη δουλειά τους και θα είναι πολύ δραστήριοι. Θα αποφασίσουν να κάνουν αλλαγές στο σπίτι τους να γίνει πιο άνετο το περιβάλλον τους.

Τα οικονομικά τους είναι καλά. Θα κερδίσουν αρκετά και δεν θα χάσουν τίποτα.

Χρώματα της εβδομάδας: μπεζ και σκούρο πράσινο

 

Εβδομαδιαιο Ωροσκοπιο Κοκετας Ιχθυς

Οι άνθρωποι που γεννήθηκαν κάτω από το ζώδιο των Ιχθύων θα έχουν μια επιτυχημένη εβδομάδα. Θα σημειωθεί επιτυχία στα κοινωνικά. Οι άνθρωποι  τους συμπαθούν. Είναι χαρισματικοί και γοητευτικοί. Θα τους προσέξουν σημαντικοί άνθρωποι που θα τους φανούν χρήσιμοι στο μέλλον, στα επαγγελματικά τους.

Τα οικονομικά τους είναι σε πολύ καλή κατάσταση. Θα καταφέρουν να κερδίσουν αρκετά, με τις γνώσεις, τις δεξιότητες, και με τις καλές επικοινωνιακές δεξιότητες.

Θα έχουν ευχάριστα νέα και εκπλήξεις από τους αγαπημένους τους, καθώς και πολλές ρομαντικές στιγμές.

Χρώματα της εβδομάδας: το λευκό και το λαχανί

 

Comments

comments