Ωροσκόπιο Κοκετας

Εβδομαδιαίο ωροσκόπιο από 01.08 – 07.08.2016

By  | 

Εβδομαδιαιο Ωροσκοπιο Κοκετας

Δες τι σε περιμενει αυτη την εβδομαδα

Εβδομαδιαιο Ωροσκοπιο Κοκετας Κριος

Στην αρχή της εβδομάδας, οι άνθρωποι που γεννήθηκαν κάτω από το ζώδιο του Κριού μπορεί να έχουν οικογενειακές διαμάχες. Δεν πρέπει να δώσουν προσοχή σε αυτές, ώστε να μην γίνουν χειρότερα τα πράγματα.

Μετά την Τετάρτη, οι Κριοί, θα είναι πολύ ρομαντικοί και μάλλον θα καταφέρουν να περάσουν λίγο ποιοτικό χρόνο με το σύντροφό τους. Αυτοί που είναι μόνοι, θα γνωρίσουν ενδιαφέροντα άτομα που θα τους ιντριγκάρουν.

Σίγουρα, δεν θα είναι τόσο αποτελεσματικοί στην δουλειά τους. Δεν θα πρέπει να αναλάβουν πρόσθετα καθήκοντα και ευθύνες.

Χρώματα της εβδομάδας: κίτρινο και γκρι

Εβδομαδιαιο Ωροσκοπιο Κοκετας Ταυρος

Στην αρχή της εβδομάδας, οι άνθρωποι που γεννήθηκαν κάτω από το ζώδιο του Ταύρου θα είναι πολύ επικοινωνιακοί και κοινωνικοί. Θα λάβουν απροσδόκητες κλήσεις, μηνύματα ή δέματα. Θα υπογράψουν σημαντικά συμβόλαια και θα διαχειριστούν χρήματα άλλων ανθρώπων ή θα ασχοληθούν με κάποιο δάνειο ή με κληρονομικά ζητήματα.

Μετά την Τετάρτη, οι Ταύροι, θα ασχοληθούν με το σύντροφό τους και θα περάσουν λίγο ποιοτικό χρόνο μαζί του.

Μερικοί από αυτούς θα κάνουν κάποιο check-up, οδοντιατρικές εξετάσεις ή άλλου τύπου ιατρικές παρεμβάσεις. Άλλοι θα ασχοληθούν με νομικά ή φιλοσοφικά ζητήματα.

Χρώματα της εβδομάδας: πράσινο και σκούρο μπλε

Εβδομαδιαιο Ωροσκοπιο Κοκετας Διδυμος

Στις αρχές της εβδομάδας, η προσοχή των ανθρώπων που γεννήθηκαν κάτω από το ζώδιο των Διδύμων θα είναι κυρίως επικεντρωμένη σε οικονομικά θέματα. Πολλοί από αυτούς θα επιτύχουν μια ισορροπία, θα κάνουν οικονομία και θα είναι ρεαλιστικοί.

Μετά την Τετάρτη, θα καταδείξει με επιτυχία τα ταλέντα και τις δεξιότητές τους στους άλλους. Θα δημοσιοποιήσουν τη σχέση τους ή θα την δουν πιο σοβαρά.

Οι Δίδυμοι θα είναι επιτυχείς στα κοινωνικά και θα εντυπωσιάσουν σημαντικούς ανθρώπους.

Χρώματα της εβδομάδας: λευκό και μπορντό

ΚαρκινοςΚαρκινος

Για τα άτομα που γεννήθηκαν κάτω από το ζώδιο του Καρκίνου, η εβδομάδα θα είναι καλή για νέα ξεκινήματα στα προσωπικά ή στα επαγγελματικά, νέες συνεργασίες, νέες δραστηριότητες ή νέες σχέσεις. Σίγουρα, θα είναι αντισυμβατικοί και δημιουργικοί.

Στα ερωτικά, οι Καρκίνοι θα καταφέρουν αυτό που θέλουν με ευκολία και με πολύ λίγη προσπάθεια. Οι ελεύθεροι θα καταφέρουν να προσελκύσουν κάποιον που τους αρέσει. Εκείνοι που είναι σε σχέση, θα περάσουν λίγο ποιοτικό χρόνο με το σύντροφό τους.

Χρώματα της εβδομάδας κόκκινο και καφέ

Εβδομαδιαιο Ωροσκοπιο Κοκετας Λεων

Στην αρχή της εβδομάδας, οι άνθρωποι που γεννήθηκαν κάτω από το ζώδιο του Λέοντα θα θέλουν να χαλαρώσουν και να ξεφύγουν από την κοινωνική ζωή. Οι περισσότεροι από αυτούς θα νιώσουν ερωτευμένοι και ονειροπόλοι. Θα νιώσουν μεγάλη έλξη για κάποιον που έχουν βάλει στο μάτι εδώ και καιρό.

Μετά την Τετάρτη, οι Λέοντες θα είναι παρορμητικοί και με πολύ διάθεση για φλερτ. Θα καταφέρουν να προσεγγίσουν το άτομο που τους αρέσει.

Στη δουλειά θα συναντήσουν εμπόδια και δυσκολίες από συναδέλφους ή προϊσταμένους, αλλά θα καταφέρουν να τα ξεπεράσουν με φινέτσα και τη διπλωματία.

Χρώματα της εβδομάδας: μπλε και μοβ

ΠαρθενοςΠαρθενος

Οι άνθρωποι που γεννήθηκαν κάτω από το ζώδιο της Παρθένου θα είναι πολύ συμπονετικοί και θα βοηθήσουν τους ανθρώπους γύρω τους. Θα πρέπει να είναι προσεκτικοί, επειδή κάποιοι μπορεί να τους εκμεταλλευτούν λόγω του καλού τους χαρακτήρα.

Οι Παρθένοι θα πρέπει επίσης να είναι προσεκτικοί με αλόγιστες δαπάνες και σπατάλες χρημάτων. Οπωσδήποτε, θα πρέπει να διατηρήσουν την ισορροπία και τη λογική στις αγορές τους.

Μετά την Τετάρτη, θα λάβουν ενδιαφέρουσες επαγγελματικές προσφορές στις οποίες θα είναι δύσκολο να αντισταθούν.

Χρώματα της εβδομάδας: καφέ και μαύρο

Εβδομαδιαιο Ωροσκοπιο Κοκετας Ζυγος

Στην αρχή της εβδομάδας, οι άνθρωποι που γεννήθηκαν κάτω από το ζώδιο του Ζυγού, θα χάσουν την αυτοπεποίθηση τους. Θα είναι συγκρατημένοι σε κοινωνικές και επαγγελματικές εκδηλώσεις. Μετά την Τετάρτη, θα έχουν περισσότερο χρόνο, θα αποκτήσουν ενέργεια και θα φανούν αντάξιοι μπροστά στους συναδέλφους και τους προϊσταμένους τους.

Θα πρέπει να είστε προσεκτικοί κατά την επικοινωνία με τους κοντινούς τους ανθρώπους τους. Δεν πρέπει να βιαστούν να πουν πράγματα, γιατί υπάρχει κίνδυνος να τους πληγώσουν με την ειλικρίνεια και βιασύνη τους.

Χρώματα της εβδομάδας: μπεζ και πορτοκαλί

Εβδομαδιαιο Ωροσκοπιο Κοκετας Σκορπιος

Στην αρχή της εβδομάδας, οι άνθρωποι που γεννήθηκαν κάτω από το ζώδιο του Σκορπιού θα ασχοληθούν με νομικά ή φιλοσοφικά ζητήματα, θα ταξιδέψουν στο εξωτερικό και θα έχουν επικοινωνία με ξένους ή με ανθρώπους που θα τους αλλάξουν ή θα εμπλουτίσουν την κοσμοθεωρία τους, με τον ένα ή τον άλλο τρόπο. Θα φλερτάρουν με ασυνήθιστους και ενδιαφέροντες ανθρώπους.

Μεσοβδόμαδα, όσοι είναι στη δουλειά θα καταφέρουν να λάμψουν στο γραφείο και να εντυπωσιάσουν τα αφεντικά και τους ανωτέρους τους.

Χρώματα της εβδομάδας: σκούρο μπλε και μαύρο

Εβδομαδιαιο Ωροσκοπιο Κοκετας Τοξοτης

Κατά τη διάρκεια της εβδομάδας, οι άνθρωποι που γεννήθηκαν κάτω από το ζώδιο του Τοξότη, θα είναι παραγωγικοί, οργανωμένοι και δραστήριοι. Θα υλοποιήσουν τα σχέδιά τους με επιτυχία και οι περισσότεροι από αυτούς θα λάβουν αναγνώριση που θέλουν από τους άλλους.

Στη δουλειά θα συναντηθούν με άτομα που θα τους φανούν χρήσιμα – γενικά θα ανοίξουν νέες πόρτες για τους Τοξότες.

Δεν θα πρέπει να παραμελήσουν τους αγαπημένους τους, λόγω των επαγγελματικών υποχρεώσεων. Αντίθετα, θα πρέπει να τους δώσουν ιδιαίτερη σημασία.

Χρώματα της εβδομάδας: πορτοκαλί και κίτρινο

Εβδομαδιαιο Ωροσκοπιο Κοκετας Αιγοκερως

Στην αρχή της εβδομάδας, οι άνθρωποι που γεννήθηκαν κάτω από το ζώδιο του Αιγόκερου θα έχουν διαμάχες με το σύντροφό τους. Θα πρέπει να είναι ανεκτικοί και να σέβονται την άποψή του άλλου.

Μετά την Τετάρτη, θα έχουν νέα στο χώρο εργασίας τους. Δεν θα πρέπει να είναι αλαζονική, αλλά να προσπαθήσουν να βρουν μια κοινή γλώσσα με τους ανθρώπους που θα σταθούν εμπόδιο στο δρόμο τους, επειδή ένας από αυτούς μπορεί να αποτελεί και βασικό στοιχείο στη ζωή τους, και να τους βοηθήσει αργότερα σε δύσκολες στιγμές.

Χρώματα της εβδομάδας: σκούρο πράσινο και σμαράγδι

Εβδομαδιαιο Ωροσκοπιο Κοκετας Υδροχοος

Στην αρχή της εβδομάδας, οι άνθρωποι που γεννήθηκαν κάτω από το ζώδιο του Υδροχόου, θα έχουν νέες ευκαιρίες στην αγάπη. Πρόσφατα φλερτ θα οδηγήσουν σε κάτι πιο σοβαρό και ουσιώδες.

Μετά την Τετάρτη, οι Υδροχόοι, θα είναι αρκετά δραστήριοι και παραγωγικοί στην δουλειά τους. Θα καταφέρουν να ολοκληρώσουν δουλειές που είχαν καθυστερήσει να γίνουν.

Θα το πάρουν απόφαση να αλλάξουν ή να βελτιώσει την εμφάνιση ή τη διατροφή τους.

Χρώματα της εβδομάδας: λαχανί και το λευκό

Εβδομαδιαιο Ωροσκοπιο Κοκετας Ιχθυς

Για τα άτομα που γεννήθηκαν κάτω από το ζώδιο των Ιχθύων, η εβδομάδα θα είναι αρκετά δυναμική. Θα συμμετέχουν σε κοινωνικές εκδηλώσεις, θα γνωρίσουν ενδιαφέροντες ανθρώπους ή θα λάβετε κάποιο σημαντικό τηλεφώνημα ή μηνύματα.

Πολλοί από αυτούς θα αναγκαστούν να αφομοιώσουν νέες γνώσεις και εμπειρίες σε σχέση με την άνοδο της επαγγελματικής τους εξέλιξης. Αν είναι αρκετά συνεπείς, θα έχουν μεγαλύτερη πρόοδο και θα εντυπωσιάσουν τους ανωτέρους και τους συναδέλφους τους.

Μεσοβδόμαδα, θα έχουν την ευκαιρία να περάσουν λίγο χρόνο με τους φίλους ή με τους κοντινούς τους ανθρώπους, και να διασκεδάσουν μαζί τους.

Χρώματα της εβδομάδας: ροζ και κίτρινο

Comments

comments