Ωροσκόπιο Κοκετας

Εβδομαδιαίο ωροσκόπιο από 08.08 – 14.08.2016

By  | 

Εβδομαδιαιο Ωροσκοπιο Κοκετας

Δες τι σε περιμενει αυτη την εβδομαδα

Εβδομαδιαιο Ωροσκοπιο Κοκετας Κριος

Στην αρχή της εβδομάδας, οι άνθρωποι που γεννήθηκαν κάτω από το ζώδιο του Κριού, επικεντρώνονται στην ερωτική τους ζωή. Πολλοί από αυτούς θα αναλύσουν τη σχέση τους. Δεν πρέπει να το κάνουν πολύ μελό και να το παρακάνουν με την ανάλυση, έτσι ώστε να μην βλάψει τα συναισθήματα του συντρόφου τους.

Μετά Τετάρτη, να περιμένουν ενδιαφέρουσες τηλεφωνικές κλήσεις, μηνύματα ή επισκέψεις από ενδιαφέροντα άτομα που θα τους εντυπωσιάσουν πολύ. Αυτοί οι άνθρωποι μπορεί να ανοίξουν νέες πόρτες και ευκαιρίες για τους Κριούς – τόσο στα προσωπικά όσο και στα επαγγελματικά.

Οι Κριοί θα προοδεύσουν στην σταδιοδρομία τους και θα αποκτήσουν επιπλέον μετρητά λόγω της φιλοδοξίας και της επιμέλειάς τους.

Χρώματα της εβδομάδας: πορτοκαλί και σκούρο μπλε

Εβδομαδιαιο Ωροσκοπιο Κοκετας Ταυρος

Στην αρχή της εβδομάδας, οι άνθρωποι που γεννήθηκαν κάτω από το ζώδιο του Ταύρου, θα έχουν ένα πολύ ισχυρό επιχειρηματικό δαιμόνιο. Πολλοί από αυτούς θα έχουν την ευκαιρία να υπογράψουν σημαντικά συμβόλαια ή να προβούν σε συμφωνίες οι οποίες είναι σημαντικές για τη μελλοντική εξέλιξη στα επαγγελματικά τους.

Μετά την Τετάρτη, οι Ταύροι θα καταφέρουν να περάσουν λίγο χρόνο με την οικογένειά τους και να απολαύσουν την σπιτική θαλπωρή. Μπορεί να χρειαστεί να ασχοληθούν με κληρονομικά θέματα, να αλλάξουν την διαρρύθμιση του σπιτιού τους, να διακοσμήσουν το  εσωτερικό ή να πειραματιστούν στην κουζίνα.

Χρώματα της εβδομάδας: κόκκινο και μπεζ

Εβδομαδιαιο Ωροσκοπιο Κοκετας Διδυμος

Οι άνθρωποι που γεννήθηκαν κάτω από το ζώδιο των Διδύμων θα έχουν μια δυναμική εβδομάδα. Θα είναι πολύ κοινωνικοί και δραστήριοι.

Στις αρχές της εβδομάδας, πολλοί από αυτούς θα αφοσιωθούν στα ρομαντικά τους συναισθήματα, και θα φλερτάρουν με κάποιον που τους αρέσει.

Μετά την Τετάρτη, οι Δίδυμοι θα επικεντρωθούν κυρίως στους επαγγελματικούς τους στόχους και στην εξέλιξή τους. Θα είναι πολύ παραγωγικοί. Θα πρέπει να προσέξουν να μην πάθουν υπερκόπωση γιατί αυτό μπορεί να βλάψει την υγεία τους.

Χρώματα της εβδομάδας: ροζ και λευκό.

ΚαρκινοςΚαρκινος

Στην αρχή της εβδομάδας, οι άνθρωποι που γεννήθηκαν κάτω από το ζώδιο του Καρκίνου θα είναι πολύ ρομαντικοί. Μπορεί να χάσουν την συγκέντρωσή τους στην καθημερινότητά τους εξαιτίας ερωτικών σκέψεων.

Σε κάθε περίπτωση, θα είναι πολύ χαρισματικοί και κοινωνικοί και επικοινωνούν πιο εύκολα με το αντίθετο φύλο.

Μετά την Πέμπτη, θα έχουν ενδιαφέρουσες επαγγελματικές προτάσεις οι οποίες θα τους ενθαρρύνουν να ξεκινήσει μελλοντικά έργα.

Χρώματα της εβδομάδας: ασημί και κίτρινο

Εβδομαδιαιο Ωροσκοπιο Κοκετας Λεων

Στην αρχή της εβδομάδας, οι άνθρωποι που γεννήθηκαν κάτω από το ζώδιο του Λέοντα θα πρέπει να είναι προσεκτικοί και να μην εμπλακούν σε ίντριγκες με κάποιο κοντινό τους πρόσωπο.

Μετά την Τετάρτη, είναι πιθανό να επιδοθούν σε διασκέδαση και φλερτ. Θα εντυπωσιάσουν κάποιον που τους αρέσει, με τη γοητεία και την εξυπνάδα τους.

Κατά τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου, οι Λέοντες θα ασχοληθούν με το χόμπι τους. Μπορεί να πάνε και κάποια μικρή εκδρομή.

Χρώματα της εβδομάδας: χρυσό και μπορντό

ΠαρθενοςΠαρθενος

Στις αρχές της εβδομάδας, πολλοί από αυτούς που γεννήθηκαν κάτω από το ζώδιο της Παρθένου, θα έχουν προβλήματα με τα μέσα επικοινωνίας και μεταφοράς. Θα πρέπει να είναι προσεκτικοί κατά την αποστολή μηνυμάτων, τη λήψη δεμάτων ή την οδήγηση. Δεν θα πρέπει να ενεργούν απερίσκεπτα.

Μετά Τετάρτη, θα ασχοληθούν με την πολιτική, την τηλεόραση ή τις νέες τεχνολογίες. Θα συναντήσουν σημαντικούς ανθρώπους, που θα τους συμπαθήσουν και θα τους στηρίξουν.

Χρώματα της εβδομάδας: καφέ και κίτρινο

Εβδομαδιαιο Ωροσκοπιο Κοκετας Ζυγος

Οι άνθρωποι που γεννήθηκαν κάτω από το ζώδιο του Ζυγού, θα έχουν μια πραγματικά επιτυχημένη εβδομάδα. Από τη Δευτέρα μέχρι την Τετάρτη, πολλοί από αυτούς θα φέρουν κάτι νέο στη ζωή τους. Μπορεί να επισημοποιήσουν τη σχέση τους, να αλλάξουν το κούρεμά τους ή να αναζητήσουν ένα νέο άθλημα.

Μετά την Πέμπτη, θα κερδίσουν επιπλέον μετρητά ή θα λάβουν κάποια καθυστερημένη πληρωμή.

Θα πρέπει να είναι προσεκτικοί με το τι λένε και σε ποιον, διότι μπορεί να προσβάλλουν κάποιον ή να μοιραστούν περισσότερες πληροφορίες από όσες είναι απαραίτητο.

Χρώματα της εβδομάδας: μπεζ και κόκκινο

Εβδομαδιαιο Ωροσκοπιο Κοκετας Σκορπιος

Στην αρχή της εβδομάδας, οι άνθρωποι που γεννήθηκαν κάτω από το ζώδιο του Σκορπιού θα κάνουν μια νέα αρχή. Οι άνθρωποι γύρω τους, θα εκπλαγούν ευχάριστα από αυτούς και θα τους επιβραβεύσουν για τις ικανότητες και τις δεξιότητές τους.

Μετά την Τετάρτη, οι Σκορπιοί, θα δαπανήσουν ένα μεγάλο ποσό χρημάτων για κάτι που δεν χρειάζονται πραγματικά, αλλά θα τους κάνει να αισθάνονται καλά. Θα κάνουν σημαντικές επενδύσεις ή θα λάβετε χρήματα στον τραπεζικό λογαριασμό τους.

Θα πρέπει να είναι ανοιχτοί σε νέες προοπτικές και ευκαιρίες στην επιχείρηση ή στην δουλειά τους, λόγω της οποίας θα εξελιχθούν επαγγελματικά.

Χρώματα της εβδομάδας: πορτοκαλί και κίτρινο

Εβδομαδιαιο Ωροσκοπιο Κοκετας Τοξοτης

Στην αρχή της εβδομάδας, οι άνθρωποι που γεννήθηκαν κάτω από το ζώδιο του Τοξότη, θα απολαύσουν διακοπές, ασχολούνται με χόμπι, θαλάσσια σπορ, την ομορφιά και spa περιποιήσεις.

Πολλοί από αυτούς θα είναι ασυγκέντρωτοι, θα ονειρεύονται ένα αγαπημένο πρόσωπο. Κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου, θα είναι εξαιρετικά ιδεαλιστές. Θα πρέπει να προσέξουν να μην εμπιστευτούν ανθρώπους γύρω τους, αν δεν θέλουν να απογοητευτούν.

Στο δεύτερο μισό της εβδομάδας, οι Τοξότες, θα έχουν κοινωνικές επαφές και δημόσιες εμφανίσεις. Θα συναντηθούν με άτομα που θα τους βοηθήσουν με μια σύσταση ή με κάποια συμβουλή.

Χρώματα της εβδομάδας: λευκό και γκρι

Εβδομαδιαιο Ωροσκοπιο Κοκετας Αιγοκερως

Στην αρχή της εβδομάδας, οι άνθρωποι που γεννήθηκαν κάτω από το ζώδιο του Αιγόκερου, θα έχει μια αντιπαράθεση με τις αρχές ή με ανθρώπους της εξουσίας. Αν είναι διπλωματικοί, συνεπείς και αρκετά επιμελείς, θα καταφέρουν να βρούνε τον καλύτερο τρόπο για να ευχαριστήσουν τους άλλους.

Μετά την Πέμπτη, θα έχουν μια ιδέα για το πώς να υλοποιήσουν ένα όνειρό που έχουν εδώ και καιρό ή θα επιτύχουν ένα σημαντικό τους στόχο. Θα καταφέρουν να σχεδιάσουν μια επιτυχημένη στρατηγική και να την εφαρμόσουν.

Στην ερωτική ζωή, θα είναι λίγο απόμακροι, ο σύντροφός τους θα αισθάνεται ότι τον αγνοούν.

Χρώματα της εβδομάδας: μαύρο και καφέ

Εβδομαδιαιο Ωροσκοπιο Κοκετας Υδροχοος

Στην αρχή της εβδομάδας, οι άνθρωποι που γεννήθηκαν κάτω από το ζώδιο του Υδροχόου, θα επικεντρωθούν στη δουλειά. Θα είναι πραγματικά επιτυχείς στην επαγγελματική τους εξέλιξη.

Μετά την Πέμπτη, θα έχουν περισσότερο ελεύθερο χρόνο. Θα τον χρησιμοποιήσουν για το αγαπημένο τους χόμπι, για συνάντηση με φίλους ή για κοινωνικές εκδηλώσεις.

Κατά τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου, θα έχουν πολλές προσδοκίες και θα απογοητευτούν λίγο, αν οι άνθρωποι γύρω τους έχουν διαφορετική άποψη από αυτούς. Έτσι, θα πρέπει να ανταποκριθούν στις ανάγκες των άλλων και να βρούνε μια ισορροπία στις σχέσεις τους με τους άλλους.

Χρώματα της εβδομάδας: πράσινο και γαλάζιο

Εβδομαδιαιο Ωροσκοπιο Κοκετας Ιχθυς

Στην αρχή της εβδομάδας, οι άνθρωποι που γεννήθηκαν κάτω από το ζώδιο των Ιχθύων, θα είναι λίγο καταθλιπτικοί και απαισιόδοξοι.Θα δραματοποιούν άσκοπα και να μη ρεαλιστικές θεωρίες συνωμοσίας, ενώ ψάχνουν για τα κρυφά κίνητρα πίσω από τις πράξεις και τα λόγια των άλλων ανθρώπων. Γι ‘αυτό δεν πρέπει να πάρουν σημαντικές αποφάσεις σε αυτήν την περίοδο.

Μετά την Πέμπτη, κάποιοι από αυτούς θα ταξιδέψουν στο εξωτερικό ή θα επικοινωνήσουν με ξένους. Άλλοι μπορεί να ασχοληθούν με νομικά ή φιλοσοφικά ζητήματα. Θα αρχίσουν να μαθαίνουν κάτι καινούργιο ή να διευρύνουν την άποψή τους. Εκείνοι που είναι μόνοι θα φλερτάρουν πολύ.

Χρώματα της εβδομάδας: λιλά και άσπρο

Comments

comments