Ωροσκόπιο Κοκετας

Εβδομαδιαίο Ωροσκόπιο από 13.06. έως 19.06

By  | 

Εβδομαδιαιο Ωροσκοπιο Κοκετας

Δες τι σε περιμενει αυτη την εβδομαδα

Εβδομαδιαιο Ωροσκοπιο Κοκετας Κριος

Στους Κριούς θα συμβούν πολλά ενδιαφέροντα γεγονότα, στα προσωπικά τους, κατά τη διάρκεια αυτής της εβδομάδας. Πολύ δύσκολο θα είναι για εσάς να μείνετε σε ένα μέρος και να χαλαρώσετε με τα αγαπημένα σας πρόσωπα, αλλά αυτό θα σας δώσει την δυνατότητα να συναντήσετε πολλούς ενδιαφέροντες και ασυνήθιστους ανθρώπους, όπως και άτομα που με τον έναν ή με τον άλλον τρόπο θα διευρύνουν και θα εμπλουτίσουν την κοσμοθεωρία σας.

Δεν αποκλείεται αυτό το ζώδιο να δεχθεί καλές προτάσεις στη δουλειά του, που έχουν σχέση με την επαγγελματική του εξέλιξη.Είναι πιθανό να υπογράψει σημαντικά συμβόλαια ή να συνάψει συμφωνίες ή συνεργασίες, οι οποίες έχουν ζωτική σημασία για τη μελλοντική του ανάπτυξη.

Κατάλληλα χρώματα για την εβδομάδα: τιρκουάζ και πορτοκαλί

Εβδομαδιαιο Ωροσκοπιο Κοκετας Ταυρος

Είναι πιθανό οι εκπρόσωποι του Ταύρου, στις αρχές της εβδομάδας να ασχοληθούν σε μεγάλο βαθμό με το σύντροφό τους ή με κάποιο μέλος της οικογένειάς τους. Θα είναι καλό να είναι προσεκτικοί με τους ανθρώπους που βρίσκονται κοντά τους και να μην τρομάξουν, αν δουν πως βλέπουν τα πράγματα πολύ διαφορετικά από αυτούς. Δεν αποκλείεται η αλήθεια να βρίσκεται κάπου στη μέση, μεταξύ της δικής τους άποψης και των άλλων, για αυτό και δεν θα πρέπει να είναι ακραίοι στις δηλώσεις τους.

Επαγγελματικά, δεν αποκλείεται οι περισσότεροι από αυτούς να έχουν δουλειά με  χρήματα, δάνεια ή επενδύσεις στο εξωτερικό. Είναι πιθανό να κάνουν επικερδή συμφωνείες, που έχουν να κάνουν με σημαντικούς ανθρώπους.

Κατάλληλα χρώματα για την εβδομάδα: πράσινο και σκούρο μοβ

Εβδομαδιαιο Ωροσκοπιο Κοκετας Διδυμος

Στην αρχή αυτής της εβδομάδας οι δίδυμοι θα επικεντρωθούν στις προσωπικές σχέσεις. Είναι δυνατόν, όμως, να είναι βαριά φορτισμένοι από τις προσδοκίες που έχουν για τους άλλους και ελαφρώς απογοητευμένοι αν τα κοντινά τους πρόσωπα έχουν διαφορετικά σχέδια από τα δικά τους. Είναι σημαντικό να προσπαθήσουνε να έχουνε κατανόηση και να ανταποκρίνονται στις ανάγκες των άλλων. Αυτός είναι ο καλύτερος τρόπος για να επιτευχθεί ισορροπία στις σχέσεις τους με το άλλο φύλο.

Μετά από τα μισά της εβδομάδας είναι πιθανό οι εκπρόσωποι αυτού του ζωδίου να αποκομίσουν επιτυχημένη επαγγελματική σταδιοδρομία και να κάνουν την καλύτερη εντύπωση στα αφεντικά και τους υφισταμένους.

Κατάλληλα χρώματα για την εβδομάδα: πράσινο και σκούρο μοβ

ΚαρκινοςΚαρκινος

Τους Καρκίνους περιμένει μια ιδιαίτερα ρομαντική εβδομάδα. Για τους αδέσμευτους είναι πιθανό να υπάρξει συνάντηση με κάποιον που θα τους ενθουσιάσει έντονα και θα κάνει μια καλή εντύπωση, ενώ οι δεσμευμένοι θα έχουν την ευκαιρία να περάσουν εποικοδομητικό χρόνο με το σύντροφό τους.

Οι εκπρόσωποι αυτού του ζωδίου θα καταφέρουν να ταιριάξουν πολύ καλά με άλλους και στο τέλος να ‘‘καταστραφούν’’.  Καλύτερα να είστε προσεκτικοί για να μην κάνετε υπερβολές σε διασκέδαση, κατανάλωση αλκοόλ και φαγητό.

Στην δουλειά τους, είναι πιθανό να αναγκαστούν να αφομοιώσουν νέες γνώσεις και να κάνουν κάποια επιπλέον προσπάθεια, η οποία θα είναι επωφελής για τη μελλοντική ανάπτυξη και βελτίωσή του επαγγέλματος τους.

Κατάλληλα χρώματα για την εβδομάδα: ανοιχτό πράσινο και ασημί

Εβδομαδιαιο Ωροσκοπιο Κοκετας Λεων

Είναι πιθανό ότι οι εκπρόσωποι του Λέοντα αυτήν την εβδομάδα να βρουν χρόνο για να κάνουν ένα διάλειμμα, να χαλαρώσουν και να περάσουν χρόνο με το σύντροφό τους ή να μείνουν σπίτι και να περάσουν οικογενειακά.

Πολλοί από σας είναι σε θέση να κάνουν μικρά ταξίδια σε ενδιαφέροντες προορισμούς. Σε κάθε περίπτωση, θα είστε τολμηροί και περίεργοι. Μην παραξενευτείτε αν λάβετε σημαντικά τηλεφωνήματα, νέα ή μηνύματα.

Εάν δεν μπορείτε να ξεφύγετε από τη δουλειά, καλύτερα να συγκεντρωθείτε σε αυτήν για να μην γίνουν σημαντικά λάθη, τα οποία θα σας πάρει πολύ χρόνο να τα διορθώσετε.

Κατάλληλα χρώματα για την εβδομάδα: ανοιχτό πράσινο και ασημί

ΠαρθενοςΠαρθενος

Είναι πιθανόν αυτή την εβδομάδα, οι Παρθένοι να εισάγουν κάτι νέο στη ζωή τους, να αφεθούν σε κάποια ενδιαφέρουσα ψυχαγωγία ή διαδικασία ή να αλλάξουν το look ή την εμφάνισή τους.

Μετά την Τετάρτη είναι σημαντικό, οι εκπρόσωποι αυτού του ζωδίου να είναι προσεκτικοί με την επικοινωνία, τις μετακινήσεις τους και τις ευθύνες τους απέναντί σε άλλους.

Στα προσωπικά δεν αποκλείονται διαφορές ή αντιπαραθέσεις με τον σύντροφό τους οι οποίες θα ξεπεραστούν με τσαχπινιά.

Στη δουλειά τους μπορεί να αποκτήσουν νέους συναδέλφους ή να έχουν μια αλλαγή στην ομάδα τους, σε κάθε περίπτωση θα πρέπει να συνεργαστούν με νέα πρόσωπα.

Κατάλληλα χρώματα για την εβδομάδα: λευκό και καφέ

Εβδομαδιαιο Ωροσκοπιο Κοκετας Ζυγος

Η εβδομάδα θα είναι πραγματικά επιτυχής για τον Ζυγό. Οι Ζυγοί θα είναι σε θέση να βρουν τον δικό τους μοναδικό τρόπο να λάμψουν και να εντυπωσιάσουν τους πάντες στο περιβάλλον τους.

Ενώ στην αρχή της εβδομάδας θα επικεντρωθούν κυρίως στον εαυτό τους και σε δικά τους θέματα που τους δίνουν ευχαρίστηση, μετά την Τετάρτη θα ανησυχήσουν ιδιαίτερα για άλλους και θα αναζητήσουν τρόπους για να τους ευχαριστήσουν, με ακριβά δώρα, διασκέδαση και όχι μόνο.

Επαγγελματικά οι εκπρόσωποι αυτού του ζωδίου θα κάνουν την επανάστασή τους και μεγάλη εντύπωση. Δεν αποκλείεται να ξεκινήσουν ένα σημαντικό έργο που θα είναι απαραίτητο για τη σταδιοδρομία τους,ή να κάνουν μια σημαντική παρουσίαση ή να υπογράψει νέες συμβάσεις.

Κατάλληλα χρώματα για την εβδομάδα: κόκκινο και μπεζ

Εβδομαδιαιο Ωροσκοπιο Κοκετας Σκορπιος

Στα συναισθηματικά τους Σκορπιούς τους περιμένουν ισχυρές συγκινήσεις και πάθη. Είναι καλύτερα να αποκαλύψετε τα συναισθήματά σας στο αγαπημένο σας πρόσωπο και να μην το αφήνετε να μαντεύει από τις πράξεις και τις συμπεριφορές σας, που φυσικά επίσης σημαντικές, αλλά είναι πολύ καλύτερο να εκφραστείτε προφορικά.

Είναι πιθανό οι εκπρόσωποι αυτού του ζωδίου να χαλαρώσουν τις τσέπες τους και κατά τη διάρκεια της εβδομάδας, να προσθέσουν κύρος στον εαυτό τους με καινούρια υλικά αγαθά και νέες αγορές.

Στην δουλειά τους, είναι πιθανό να έχουνε μια σύγκρουση με ένα συνάδελφο ή με τον εργοδότη τους, αλλά το καλύτερο είναι να το ξεπεράσουν και να μην σταθούν στην διαφωνία αυτή, διότι μπορεί να τους αποβεί μοιραία.

Κατάλληλα χρώματα για την εβδομάδα: κόκκινο και μπλε

Εβδομαδιαιο Ωροσκοπιο Κοκετας Τοξοτης

Η εβδομάδα ξεκινάει για τους Τοξότες με κοινωνική δικτύωση και δημόσιες εμφανίσεις. Είναι πιθανό να συναντήσετε ανθρώπους που αργότερα, με τον έναν ή με τον άλλον τρόπο θα σας δώσουν χρήσιμες συμβουλές ή συστάσεις.

Στη δουλειά τους μάλλον θα συναντήσουν πολιτικά παιχνίδια και ίντριγκες, από τις οποίες θα πρέπει να προσέξουν ιδιαίτερα για να διαφύγουν σώοι και αβλαβείς.

Το δεύτερο μισό της εβδομάδας οι εκπρόσωποι αυτού του ζωδίου, θα το περάσουν με τα αγαπημένα τους πρόσωπα και ίσως στο σπίτι οικογενειακά. Δεν αποκλείεται να επιδοθούν σε γαστρονομικά πειράματα, ρομαντικά δείπνα ή ρομαντικές εξομολογήσεις.

Κατάλληλα χρώματα για την εβδομάδα: το γαλάζιο και βιολετί

Εβδομαδιαιο Ωροσκοπιο Κοκετας Αιγοκερως

Για τους Αιγόκερους, στις αρχές της εβδομάδας δεν αποκλείονται αντιπαραθέσεις και διαμάχες με το σύντροφό τους. Είναι καλύτερα οι εκπρόσωποι αυτού του ζωδίου να προσπαθήσουνε να μην είναι πολύ ακραίοι στις δηλώσεις τους και να μην βιαστούνε να βγάλουν συμπεράσματα και να πάρουν αποφάσεις για τη σχέση τους. Η διαμάχη θα είναι προσωρινή.

Μετά την Τετάρτη θα είναι σε θέση να απολαύσουν τις ανέσεις του σπιτιού τους. Πολύ πιθανόν να κάνουν κάποιες αλλαγές στο σπίτι,ακόμη και να ανακαινίσουν το εσωτερικό και θα πειραματιστούν στην κουζίνα.

Στα επαγγελματικά μπορεί να αναγκαστούν να διαπραγματευτούν για καλύτερες συνθήκες ή για αύξηση, αλλά είναι σημαντικό να μην είναι πάρα πολύ επιθετικοί και απότομοι στις απαιτήσεις του, αλλά να ενεργήσουν διπλωματικά και με φινέτσα.

Κατάλληλα χρώματα για αυτή την εβδομάδα: μαύρο και σκούρο γκρι

Εβδομαδιαιο Ωροσκοπιο Κοκετας Υδροχοος

Είναι δυνατόν στις αρχές της εβδομάδας οι Υδροχόοι να έχουν τη δυνατότητα για μια νέα αρχή και δύσκολη προσαρμογή στις αλλαγές που έγιναν πρόσφατα στη ζωή τους. Είναι σημαντικό να προσπαθήσουνε να προσαρμοστούν και να δουν τη θετική πλευρά της κατάστασης, να ξεπεράσουν την αρνητικότητα που τους έχει πλημμυρίσει, μόνο και μόνο επειδή πρέπει να αλλάξουν τους καθημερινούς ρυθμούς της ζωής τους ή της δουλειάς τους.

Μετά Τετάρτη είναι καλύτερα να προσπαθήσουνε να αφιερώσουν αρκετή προσοχή στους αγαπημένους τους.

Στην δουλειά τους είναι δυνατόν να απογοητευτούν λίγο, επειδή δεν βαδίζουν στο σωστό δρόμο και δεν είναι αρκετά παραγωγικοί. Σε όλες τις περιπτώσεις, είναι σημαντικό να είναι αρκετά συνεπής και επιμελής και να μην απελπίζονται, γιατί αργά ή γρήγορα, θα ανταμειφθούν οι προσπάθειες τους.

Κατάλληλα χρώματα για την εβδομάδα: μπορντό και βιολετί

Εβδομαδιαιο Ωροσκοπιο Κοκετας Ιχθυς

Στην αρχή της εβδομάδας, είναι δυνατόν να τα ψαράκια να κλειστούν και να απομονωθούν από τους άλλους. Μπορεί να πάρουν τα πράγματα πιο σοβαρά από το συνηθισμένο, να δουν φυσιολογικά πράγματα πιο δραματικά, να ψάξουν για κρυμμένα κίνητρα ή αιτίες σε πράγματα που κάνουν ή λένε οι άνθρωποι γύρω τους.

Μετά Τετάρτη η διάθεση θα αυξηθεί δραματικά, θα είναι σε θέση να βρουν την εσωτερική ισορροπία τους και να απολαύσουν το περιβάλλον τους και ακόμη περισσότερο το ταίρι τους.

Επαγγελματικά, δεν αποκλείεται οι εκπρόσωποι αυτού του ζωδίου να συνωμοτήσουν και να ασχοληθούν με τις ξένες επενδύσεις.

Κατάλληλα χρώματα για την εβδομάδα: μπεζ και μπλε

Comments

comments