LIFESTYLE

Εβδομαδιαίο ωροσκόπιο από 11.07. μέχρι 17.07.2016

By  | 

Εβδομαδιαιο Ωροσκοπιο Κοκετας

Δες τι σε περιμενει αυτη την εβδομαδα

Εβδομαδιαιο Ωροσκοπιο Κοκετας Κριος

Κατά τη διάρκεια της εβδομάδας, οι άνθρωποι που γεννήθηκαν κάτω από το ζώδιο του Κριού, θα έχουν διαμάχες με τους συζύγους τους, κυρίως για τα οικονομικά τους ζητήματα. Θα πρέπει να είναι αρκετά ανεκτικοί ώστε να καταλάβουν και την αντίθετη άποψη. Με αυτόν τον τρόπο, θα παραμείνουν αντικειμενικοί και θα αποφύγουν την διαμάχη πιο εύκολα.

Μετά την Τετάρτη, θα έχουν κάποιες αλλαγές στη δουλειά τους ή με τους συναδέλφους τους. Δεν πρέπει να συμπεριφέρονται αλαζονικά. Αντ ‘αυτού, θα πρέπει να προσπαθήσουν να βρουν μια κοινή γλώσσα συνεννόησης με τους ανθρώπους που στέκονται στο δρόμο τους, επειδή ορισμένοι από αυτούς θα παίξουν σημαντικό ρόλο στη ζωή τους και θα τους βοηθήσουν αργότερα.

Χρώματα της εβδομάδας: τυρκουάζ και πορτοκαλί

Εβδομαδιαιο Ωροσκοπιο Κοκετας Ταυρος

Οι άνθρωποι που γεννήθηκαν κάτω από το ζώδιο του Ταύρου, θα έχουν μια επιτυχημένη εβδομάδα, γεμάτη από ευκαιρίες για αγάπη. Ένα πρόσφατο φλερτ θα εξελιχθεί σε κάτι σοβαρό και μακροπρόθεσμο.

Οι Ταύροι, αυτήν την περίοδο θα αποφασίσουν να αλλάξουν και να βελτιώσουν την εμφάνισή τους και την διατροφή τους.

Επαγγελματικά, θα είναι πολύ δραστήριοι και παραγωγικοί θα ολοκληρώσουν μεγάλες επαγγελματικές υποχρεώσεις.

Χρώματα για την εβδομάδα: σκούρο μπλε και λευκό.

Εβδομαδιαιο Ωροσκοπιο Κοκετας Διδυμος

Οι άνθρωποι που γεννήθηκαν κάτω από το ζώδιο των Διδύμων, θα έχουν μια αρκετά αναπάντεχη εβδομάδα γεμάτη από ανατροπές και απρόσμενες εκπλήξεις. Μπορεί να λάβουν μέρος σε κοινωνικές εκδηλώσεις, να γνωρίσουν ενδιαφέροντες ανθρώπους ή να λάβουν σημαντικές κλήσεις ή μηνύματα.

Πιθανό είναι να αναγκαστούν να αφομοιώσουν νέες γνώσεις και εμπειρίες σε σχέση με την δουλεία τους και την επαγγελματική τους εξέλιξη. Αν είναι αρκετά συνεπείς, θα κάνουν πρόοδο όσον αφορά τα θέματα που είναι σημαντικά για αυτούς και θα εντυπωσιάσουν τους ανωτέρους και τους συναδέλφους τους.

Μεσοβδόμαδα, θα έχουν την ευκαιρία να περάσουν λίγο χρόνο με τους φίλους, τους συνεργάτες ή τους αγαπημένους τους και να διασκεδάσουν μαζί τους.

Χρώματα για την εβδομάδα: χρυσό και μοβ

ΚαρκινοςΚαρκινος

Οι άνθρωποι που γεννήθηκαν κάτω από το ζώδιο του Καρκίνου θα έχουν οικογενειακές διαφορές στις οποίες δεν πρέπει να δώσουν σημασία, αν δεν θέλουν να τις κάνουν χειρότερες.

Μετά την Τετάρτη, οι Καρκίνοι θα είναι σε μια ρομαντική διάθεση και θα καταφέρουν να απολαύσουν λίγο χρόνο με τον σύντροφο ή τα παιδιά τους. Αν είναι μόνοι, θα συναντήσουν ενδιαφέροντες ανθρώπους που θα τους ιντριγκάρουν.

Σε κάθε περίπτωση, δεν θα έχουν όρεξη για δουλειά και το καλύτερο θα είναι να μην αναλάβουν επιπλέον καθήκοντα και ευθύνες.

Χρώματα για την εβδομάδα: ασημί και κίτρινο

Εβδομαδιαιο Ωροσκοπιο Κοκετας Λεων

Κατά τη διάρκεια της εβδομάδας, οι άνθρωποι που γεννήθηκαν κάτω από το ζώδιο του Λέοντα, θα έχουν απρόσμενες κλήσεις, μηνύματα ή δέματα. Είναι δυνατό να υπογράψουν σημαντικά συμβόλαια, καθώς και να αγοράσουν ή να πουλήσουν ακριβά και σημαντικά για αυτούς τα πράγματα.

Μετά την Τετάρτη, οι Λέοντες θα πρέπει να βρουν νέους οικονομικούς πόρους, να δανειστούν χρήματα, να πάρουν τραπεζικό δάνειο ή να ασχοληθούν με θέματα κληρονομιάς.

Μερικοί από αυτούς θα επισκεφθούν τον οδοντίατρο ή θα κάνουν κάποια ιατρική επέμβαση. Άλλοι θα ασχοληθούν με νομικά ή φιλοσοφικά θέματα.

Χρώματα της εβδομάδας: το μπλε και το λαχανί

ΠαρθενοςΠαρθενος

Στις αρχές της εβδομάδας, η προσοχή των ανθρώπων που γεννήθηκαν κάτω από το ζώδιο της Παρθένου θα επικεντρωθεί στα οικονομικά τους θέματα. Θα βρουν την ισορροπία και θα είναι οικονόμοι και ρεαλιστικές.

Μετά την Τετάρτη, οι Παρθένοι, έχουν μεγάλη επιτυχία στην κοινωνική τους ζωή, θα καταφέρουν να εντυπωσιάσουν τους ανθρώπους που είναι σημαντικοί για αυτούς.

Μερικοί από αυτούς θα κάνουν μια δημόσια σχέση ή θα εμβαθύνουν στη σχέση με το σύντροφό τους.

Χρώματα της εβδομάδας: καφέ και πορτοκαλί


Εβδομαδιαιο Ωροσκοπιο Κοκετας Ζυγος

Για τα άτομα που γεννήθηκαν κάτω από το ζώδιο του Ζυγού, η εβδομάδα θα είναι κατάλληλη για να ξεκινήσουν κάποια νέα εργασία, νέα δραστηριότητα ή νέα επαγγελματική σχέση. Σε κάθε περίπτωση, θα είναι άτυποι και δημιουργικοί. Οι γύρω τους θα τους υποστηρίξουν στις προσπάθειές τους και θα συμφωνήσουν με την εμφάνιση και τις προτάσεις τους.

Στην προσωπική τους ζωή, οι Ζυγοί θα πετύχουν πολλά με λίγη προσπάθεια. Όσοι είναι μόνοι θα καταφέρουν να τραβήξουν την προσοχή του προσώπου που θέλουν. Αυτοί που είναι σε σχέση, θα περάσουν λίγο ποιοτικό χρόνο με το σύντροφό τους.

Χρώματα της εβδομάδας: κόκκινο και λευκό.


Εβδομαδιαιο Ωροσκοπιο Κοκετας Σκορπιος

Κατά τη διάρκεια της εβδομάδας, οι άνθρωποι που γεννήθηκαν κάτω από το ζώδιο του Σκορπιού είναι ερωτευμένοι και ζουν σε όνειρο. Είναι συνεπαρμένοι από κάποιον ο οποίος τους σέρνει από τη μύτη εδώ και αρκετό καιρό. Στις αρχές της εβδομάδας, θα κάνουν σχέδια για να έρθουν πιο κοντά σε αυτό το πρόσωπο και, στο τέλος της εβδομάδας, θα επιτευχθεί η επιθυμητή οικειότητα.

Στα επαγγελματικά, οι Σκορπιοί θα συναντήσουν εμπόδια από συναδέλφους ή προϊσταμένους τουε, αλλά θα είναι σε θέση να τα ξεπεράσουν με φινέτσα και διπλωματία.

Χρώματα της εβδομάδας: γαλάζιο και ροζ

Εβδομαδιαιο Ωροσκοπιο Κοκετας Τοξοτης

Κατά τη διάρκεια αυτής της εβδομάδας, οι άνθρωποι που γεννήθηκαν κάτω από το ζώδιο του Τοξότη θα είναι πολύ στοργικοί και χρήσιμοι για τους άλλους. Θα βοηθήσουν ακόμα και άτομα που γνωρίζουν ελάχιστα. Αυτό μπορεί να κάνει τους αγαπημένους τους να ζηλέψουν και να αισθανθούν παραμελημένοι.

Οι Τοξότες θα πρέπει να προσέξουν τις απερίσκεπτες δαπάνες και την απώλεια χρημάτων. Ό, τι και να κάνουν, θα πρέπει να κρατήσουν την ισορροπία και να μην βιαστούν με τις αγορές.

Μετά Τετάρτη, μπορούν να λάβουν ενδιαφέρουσες επαγγελματικές προτάσεις, στις οποίες θα είναι δύσκολο να αντισταθούν.

Χρώματα της εβδομάδας: μαύρο και γκρι

Εβδομαδιαιο Ωροσκοπιο Κοκετας Αιγοκερως

Για τα άτομα που γεννήθηκαν κάτω από το ζώδιο του Αιγόκερου, η εβδομάδα θα ξεκινήσει λίγο διστακτικά και αβέβαια, ιδιαίτερα στο χώρο εργασίας. Θα αναγκαστούν να περάσουν πάνω από εμπόδια και θα έχουν συγκρούσεις με τις αρχές. Μετά την Τετάρτη, οι περισσότεροι από αυτούς θα εξελιχθούν στην δουλειά τους. Θα έχουν αυτοπεποίθηση και θα ανταπεξέλθουν καλύτερα στις υποχρεώσεις τους.

Θα πρέπει να είναι προσεκτικοί στην επικοινωνία με τους πιο κοντινούς τους ανθρώπους και να μην μιλήσουν πριν σκεφτούν δεύτερη φορά αυτό που τους ήρθε στο μυαλό, επειδή μπορεί να τους πληγώσουν με την ειλικρίνεια και τη βιασύνη τους.

Χρώματα της εβδομάδας: καφέ και πορτοκαλί

Εβδομαδιαιο Ωροσκοπιο Κοκετας Υδροχοος

Οι άνθρωποι που γεννήθηκαν κάτω από το ζώδιο του Υδροχόου, θα συναναστραφούν με ξένους ή με άτομα που, με τον ένα ή τον άλλο τρόπο, θα επεκτείνουν την άποψή τους για τη ζωή ή θα τους αλλάξουν τον τρόπο που σκέφτονται. Μπορεί να ταξιδέψουν σε ενδιαφέροντες προορισμούς και να φλερτάρουν ιδιαίτερους και ενδιαφέροντες ανθρώπους.

Μεσοβδόμαδα, οι Υδροχόοι, που εργάζονται, θα καταφέρουν να εντυπωσιάσουν τα αφεντικά και τους ανωτέρους τους. Μάλλον θα έχουν κάποια πολύ καλή ιδέα και θα αρχίσουν να την υλοποιούν.

Χρώματα της εβδομάδας: σκούρο μπλε και μαύρο

Εβδομαδιαιο Ωροσκοπιο Κοκετας Ιχθυς

Κατά τη διάρκεια της εβδομάδας, οι άνθρωποι που γεννήθηκαν κάτω από το ζώδιο των Ιχθύων θα είναι παραγωγικοί, αρκετά ώστε τα σχέδιά τους να πραγματοποιηθούν με επιτυχία και να λάβουν την επιθυμητή αναγνώριση από τους άλλους.

Στα επαγγελματικά, θα συναντηθούν με ανθρώπους που θα τους φανούν χρήσιμοι. Θα προχωρήσουν αργά αλλά σταθερά και θα έχουν ανοδική πορεία.

Δεν θα πρέπει να παραμελήσουν τους αγαπημένους τους, λόγω των επαγγελματικών τους καθηκόντων. Σε αντίθετη περίπτωση, μπορεί να χρειαστεί ακριβώς το αντίθετο.

Χρώματα της εβδομάδας: κόκκινο και κίτρινο.

 

Comments

comments