LIFESTYLE

Εβδομαδιαίο ωροσκόπιο από 18.07. μέχρι 24.07.2016

By  | 

Εβδομαδιαιο Ωροσκοπιο Κοκετας

Δες τι σε περιμενει αυτη την εβδομαδα

Εβδομαδιαιο Ωροσκοπιο Κοκετας Κριος

Στην αρχή της εβδομάδας, οι άνθρωποι που γεννήθηκαν κάτω από το ζώδιο του Κριού, θα είναι εξαιρετικά αφοσιωμένοι στους επαγγελματικούς τους στόχους. Πολλοί από αυτούς θα εντυπωσιάσουν τους ανωτέρους τους και θα ξεχωρίσουν με τις γνώσεις και τις δεξιότητές τους.

Είναι πιθανό οι Κριοί να έχουν συναντήσεις έκπληξη ή να αντιμετωπίσουν σημαντικούς ανθρώπους που μπορεί να τους φανούν χρήσιμοι αργότερα – τόσο στην προσωπική όσο και στην επαγγελματική τους ζωή.

Μετά την Τετάρτη, μπορεί να χρειαστεί να βοηθήσουν ένα φίλο ή να κάνουν μια καλή γνωριμία και να διαθέσουν χρόνο και προσοχή σε αυτήν. Δεν θα πρέπει να παραμελήσουν τους αγαπημένους τους λόγω άλλων δεσμεύσεων και να προσπαθήσουν να περάσουν λίγο χρόνο μαζί τους.

Χρώματα της εβδομάδας: μαύρο και καφέ

 

Εβδομαδιαιο Ωροσκοπιο Κοκετας Ταυρος

Κατά τη διάρκεια της εβδομάδας, οι άνθρωποι που γεννήθηκαν κάτω από το ζώδιο του Ταύρου θα συγκεντρώσουν νέες πληροφορίες. Πολλοί από αυτούς θα διαβάσει διάφορα βιβλία, πληροφορίες από ιστοσελίδες, ή θα παρακολουθήσουν κάποια μαθήματα. Η δουλειά τους θα έχει απαιτήσεις, για τις οποίες θα πρέπει να μάθουν γρήγορα από τους άλλους και να αποδείξουν τον επαγγελματισμό τους.

Θα έχουν συγκρούσεις με τους ανωτέρους τους και μια ισχυρή επιθυμία να ξεχωρίσουν μέσα στο πλήθος. Για να είναι ικανοποιημένοι θέλουν να επιτύχουν και να αφήσουν μια καλή εντύπωση του εαυτού τους, αλλά θα πρέπει να είναι αληθινοί και να μην αντιδρούν υπερβολικά.

Μετά την Τετάρτη, οι Ταύροι θα έχουν αρκετό χρόνο για να φλερτάρουν και να εντυπωσιάσουν κάποιον που τους αρέσει πραγματικά.

Χρώματα της εβδομάδας: ροζ και σκούρο μπλε

Εβδομαδιαιο Ωροσκοπιο Κοκετας Διδυμος

Κατά τη διάρκεια της εβδομάδας, οι άνθρωποι που γεννήθηκαν κάτω από το ζώδιο των Διδύμων, μπορούν εύκολα να προσβληθούν κατά τη διάρκεια της εργασίας τους στην δουλειά. Θα έχουν συγκρούσεις με τα αφεντικά ή τους υπαλλήλους τους, καθώς και προβλήματα με συμβόλαια ή σημαντικά έργα. Για να κατανοήσουν τα σχέδιά τους με τον καλύτερο τρόπο, δεν πρέπει να είναι πάρα πολύ ακραίοι στις αποφάσεις τους.

Στην προσωπική τους ζωή, τα πράγματα δεν θα πάνε τόσο εύκολα όσο θέλουν. Θα έχουν ζήλιες και παρεξηγήσεις από τον σύντροφό τους. Αν δεν δώσουν πολύ προσοχή σε αυτό το πρόβλημα, τα πράγματα θα ξεχαστούν γρήγορα.

Χρώματα της εβδομάδας: πορτοκαλί και μπεζ

ΚαρκινοςΚαρκινος

Στην αρχή της εβδομάδας, οι άνθρωποι που γεννήθηκαν κάτω από το ζώδιο του Καρκίνου θα εμφανίσουν συναισθήματα αγάπης. Για να μην αισθάνονται αρνητικά συναισθήματα, πρέπει να επιλέξουν δραστηριότητες που είναι ευχάριστες και για τις δύο πλευρές. Με αυτόν τον τρόπο, αντί να περιπλέκουν τα πράγματα, θα διαφοροποιήσουν και θα εμβαθύνουν τη σχέση τους.

Μετά την Πέμπτη, οι Καρκίνοι θα κάνουν κερδοφόρες επενδύσεις που θα τους φέρουν ένα καλό εισόδημα. Είναι πιθανό να ξεχωρίσουν στο γραφείο, λόγω καλής δουλειάς.

Χρώματα της εβδομάδας: ροζ και κόκκινο

Εβδομαδιαιο Ωροσκοπιο Κοκετας Λεων

Κατά τη διάρκεια αυτής της εβδομάδας, οι άνθρωποι που γεννήθηκαν κάτω από το ζώδιο του Λέοντα θα είναι εξαιρετικά απασχολημένοι με τις υποχρεώσεις της δουλειά τους. Θα κάνουν μια σημαντική ανακάλυψη για τα πράγματα που τους απασχολούν περισσότερο, αλλά παρόλα αυτά, μπορεί να μην είναι ικανοποιημένοι με το αποτέλεσμα, επειδή απαιτούν πάρα πολλά από τον εαυτό τους.

Θα πρέπει να προσπαθήσουν να χαλαρώσουν και να δώσουν στον εαυτό τους την ευκαιρία να απολαύσουν αυτό που έχουν καταφέρει μέχρι στιγμής. Δεν θα πρέπει να επιτρέψουν σε ασήμαντα πράγματα να τους χαλάσουν τη διάθεση.

Στην προσωπική τους ζωή, θα έχουν εκπλήξεις ή οι δηλώσεις αγάπης από τον σύντροφό τους. Μπορεί να αντιδράσουν λίγο ανάρμοστα και ως εκ τούτου, άθελά τους να βλάψουν το σύντροφό τους.

Χρώματα της εβδομάδας: μπεζ και μωβ

ΠαρθενοςΠαρθενος

Κατά τη διάρκεια της εβδομάδας, οι άνθρωποι που γεννήθηκαν κάτω από το ζώδιο του Παρθένου θα εμφανίσουν έντονα συναισθήματα αγάπης και θα έχουν ρομαντικές εμπειρίες. Πολλοί από αυτούς θα περάσουν λίγο χρόνο με τους αγαπημένους τους.

Η εβδομάδα αυτή είναι καλή για χαλάρωση, δημιουργικές δραστηριότητες και εκδρομές.

Εκείνοι, οι οποίοι θα εργάζονται, ενδέχεται να αντιμετωπίσουν απροσδόκητες δυσκολίες, στην εκτέλεση των καθηκόντων τους. Ένας συνάδελφος θα τους κάνει να θυμώσουν.

Χρώματα της εβδομάδας: το λευκό και το λαχανί

Εβδομαδιαιο Ωροσκοπιο Κοκετας Ζυγος

Κατά τη διάρκεια αυτής της εβδομάδας, οι άνθρωποι που γεννήθηκαν κάτω από το ζώδιο του Ζυγού θα έχουν χρόνο για την οικογένεια, τα παιδιά τους ή για το σύντροφό τους. Κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου, θα έχουν οικογενειακές υποχρεώσεις, εργασίες επισκευής, ή θα αγοράσουν έπιπλα και οικιακές συσκευές.

Μετά την Πέμπτη, οι Ζυγοί θα αφοσιωθούν στις επαγγελματική τους δεσμεύσεις και θα είναι πολύ παραγωγικοί.

Θα πρέπει να είναι προσεκτικοί αν υπογράψουν έγγραφα – θα πρέπει να τα διαβάσουν δύο φορές, προκειμένου να αποφευχθούν λάθη.

Χρώματα της εβδομάδας: πράσινο και κίτρινο.

Εβδομαδιαιο Ωροσκοπιο Κοκετας Σκορπιος

Στην αρχή της εβδομάδας, οι άνθρωποι που γεννήθηκαν κάτω από το ζώδιο του Σκορπιού θα λάβουν απροσδόκητες κλήσεις ή μηνύματα, που θα τους ενθουσιάσουν και θα τους εντυπωσιάσουν.

Μερικά θα έχουν σύντομα ταξίδια ή πεζοπορίες στο βουνό. Σε κάθε περίπτωση, είναι θα είναι αρκετά τολμηροί.

Μετά την Τετάρτη, οι Σκορπιοί θα κερδίσουν κάποια επιπλέον χρήματα για να φροντίσουν τον εαυτό τους. Θα πρέπει να είναι προσεκτικοί και όχι σπάταλοι.

Χρώματα της εβδομάδας: πορτοκαλί και τυρκουάζ

Εβδομαδιαιο Ωροσκοπιο Κοκετας Τοξοτης

Κατά τη διάρκεια της εβδομάδας, οι άνθρωποι που γεννήθηκαν κάτω από το ζώδιο του Τοξότη, θα επικεντρωθούν στην απόκτηση και την σπατάλη χρημάτων. Θα είναι εξαιρετικά υπερκαταναλωτικοί. Θα καταφέρουν να πετύχουν πράγματα που τα ήθελαν εδώ και καιρό.

Θα συναντήσουν άτομα που θα εμπλουτίσουν την άποψή τους για τη ζωή και θα τους δώσουν κίνητρα. Επαγγελματικά, θα είναι δραστήριοι και φιλόδοξοι, θα κάνουν ότι καλύτερό μπορούν.

Αυτοί που είναι σε σχέση θα καταφέρουν να κάνουν μια αλλαγή τη ζωή τους με τον σύντροφό τους. Οι αδέσμευτοι θα αναζητήσουν τους κατάλληλους τρόπους για να εντυπωσιάσουν το αντίθετο φύλο.

Χρώματα της εβδομάδας: μπορντό και σκούρο μπλε

Εβδομαδιαιο Ωροσκοπιο Κοκετας Αιγοκερως

Στην αρχή της εβδομάδας, οι άνθρωποι που γεννήθηκαν κάτω από το ζώδιο του Αιγόκερου, θα ξοδέψουν όλη την ενέργειά τους για να εντυπωσιάσουν τους άλλους. Τους απασχολεί έντονα το τι σκέφτονται οι άλλοι άνθρωποι για αυτούς και είναι ευαίσθητοι όταν δεν λαμβάνουν αναγνώριση. Είναι πολύ παρατηρητικοί με τα πάντα τα πάντα, ίσως και καχύποπτοι.

Στο τέλος της εβδομάδας, θα διαχειριστούν χρήματα άλλων ανθρώπων, δάνεια ή θα ασχοληθούν κάποια κληρονομιά ή οικογενειακά ζητήματα. Θα πρέπει να βρουν έναν τρόπο για να χαλαρώσουν και να περιποιηθούν τον εαυτό τους και τα άτομα γύρω τους.

Χρώματα της εβδομάδας: κόκκινο και γκρι

Εβδομαδιαιο Ωροσκοπιο Κοκετας Υδροχοος

Κατά τη διάρκεια της εβδομάδας, οι άνθρωποι που γεννήθηκαν κάτω από το ζώδιο του Υδροχόου, αναζητούν διακοπές και χαλάρωση. Θα χρειαστεί να περάσουν λίγο χρόνο μόνοι με τις σκέψεις τους και να σκεφτούν τα συναισθήματά τους. Σε κάθε περίπτωση, θα πρέπει πρώτα να ξεκαθαρίσουν τα συναισθήματά τους πριν πάρουν οποιεσδήποτε αποφάσεις. Δεν πρέπει να βιαστούν για συμπεράσματα.

Μετά την Τετάρτη, οι Υδροχόοι θα είναι πιο έντονα κοινωνικοί και επικοινωνιακοί από ό, τι συνήθως. Θα έχουν νέες ευκαιρίες τόσο στα προσωπικά όσο και στα επαγγελματικά.

Θα εντυπωσιάσουν τους άλλους και θα ξεχωρίσουν με τις γνώσεις και τις δεξιότητές τους.

Χρώματα της εβδομάδας: μπλε και πράσινο

Εβδομαδιαιο Ωροσκοπιο Κοκετας Ιχθυς

Κατά τη διάρκεια της εβδομάδας, οι άνθρωποι που γεννήθηκαν κάτω από το ζώδιο των Ιχθύων, θα συναντήσουν εξωφρενικά ενδιαφέρουσες προσωπικότητες θα τους βοηθήσουν να εφαρμόσουν κάποιο σχέδιο που είχαν εδώ και καιρό. Θα συμμετέχουν σε διάφορες κοινωνικές εκδηλώσεις, όπου θα έχουν την ευκαιρία να ξεχωρίσουν μέσα στο πλήθος.

Μετά την Τετάρτη, ένα αγαπημένο πρόσωπο μπορεί να τους εκπλήξει και να κολακευτούν. Στο τέλος της εβδομάδας, πολλοί από αυτούς θα ζήσουν ρομαντικές εμπειρίες και απολαύσεις και θα καταφέρουν να χαλαρώσουν με μια καλή παρέα.

Χρώματα της εβδομάδας: πορτοκαλί και μπεζ.

Comments

comments