ΟΜΟΡΦΙΑ

Καλοκαιρινή μάσκα προσώπου

By  | 

Μασκα λευκανσης του προσωπου σου κατα την διαρκεια του καλοκαιριου

Ψάχνεις την κατάλληλη καλοκαιρινή μάσκα προσώπου; Φτιάξ’ την μόνη σου! Όλο το καλοκαίρι, μας αρέσει να αφιερώνουμε κάθε ελεύθερη μέρα που έχουμε στην ηλιοθεραπεία. Όλοι ξέρουμε πόσο χρήσιμος αλλά ταυτόχρονα και πόσο επιβλαβής είναι ο ήλιος. Για αυτό μην ξεχνάς την αντηλιακή σου περιποίηση.

Σε μερικούς τύπους δέρματος, υπάρχει μια προδιάθεση για τον σχηματισμό των πανάδων στο δέρμα που προκαλούνται από τον ήλιο. Αυτοί οι λεκέδες μπορεί να εξαφανίζονται το φθινόπωρο και τον χειμώνα, αλλά μπορεί να επιμένουν και πολύ περισσότερο. Εμείς αυτό το καλοκαίρι σου προτείνουμε να τα ξεφορτωθείς με αυτήν την μάσκα προσώπου, την οποία μπορείς να κάνεις εύκολα στο σπίτι. Θα απαλύνει την εμφάνιση του δέρματος σου και θα επανορθώσει το δέρμα μετά από τις διακοπές.

Τι θα χρειαστείς: μισή ντομάτα, μισό λεμόνι, ένα κουταλάκι του γλυκού μέλι

Στράγγιξε την ντομάτα και το λεμόνι. Πρόσθεσε το μέλι και ανακάτεψε τα μέχρι να γίνει παχύρρευστο. Άπλωσε την μάσκα στο πρόσωπο σου και στο λαιμό σου και κράτησε την για περίπου 15 λεπτά. Μετά ξέπλυνε την με νερό. Μπορείς επίσης να εναλλάσσεις μεταξύ κρύο και ζεστού νερού. Αυτό θα βοηθήσει στην κυκλοφορία του αίματος και θα σφίξει το δέρμα.

Comments

comments