Εικονικό πορτοφόλι

ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΙΚΟΝΙΚΟ ΠΟΡΤΟΦΟΛΙ


Πρόσβαση στο εικονικό πορτοφόλι έχουν όλοι όσοι έχουν εγγραφεί στην σελίδα koketa.gr. Oι χρήστες έχουν την δυνατότητα να μαζεύουν εικονικό ποσό το οποίο μπορεί να χρησιμοποιηθεί για μία ή περισσότερες παραγγελίες από την σελίδα.

Έχετε την δυνατότητα να μαζεύετε εικονικό ποσό με τους ακόλουθους τρόπους:

• Ως μπόνους από διάφορες προσφορές
• Μετά την κατάθεση δωροεπιταγής

ΠΩΣ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΩ ΤΟ ΕΙΚΟΝΙΚΟ ΠΟΣΟ ΜΟΥ ΓΙΑ ΑΓΟΡΕΣ


Για να χρησιμοποιήσετε το εικονικό σας ποσό, πρέπει να κάνετε παραγγελία με εγγραφή και επιλέξτε το "Πληρώστε με εικονικό πορτοφόλι". Στο "Ποσό" εισάγετε την τιμή που θέλετε να χρησιμοποιήσετε για την παραγγελία σας:


 

Σας προετείνουμε τις ακόλουθες επιλογές για να χρησιμοποιήστε το εικονικό σας ποσό:

• Εάν το ποσό που διατίθεται στο εικονικό σας πορτοφόλι είναι μεγαλύτερο ή ίσο με την αξία της παραγγελίας, μπορείτε να πληρώσετε όλο το σύνολο της παραγγελίας με το εικονικό ποσό. Το υπόλοιπο διατηρείται και μπορεί να χρησιμοποιηθεί για άλλες παραγγελίες.

 

• Εάν η διαθέσιμη εικονική ποσότητά σας είναι μικρότερη από το σύνολο της παραγγελίας, θα μπορούσατε να χρησιμοποιήσετε το εικονικό ποσό και το υπόλοιπο να πληρώσετε με αντικαταβολή (στον διανομέα) ή με πιστωτική / χρεωστική κάρτα.


Παράδειγμα: "Μπορείτε να αγοράσετε ένα φόρεμα στην τιμή 19,99 ευρώ.Να πληρώστε 10 ευρώ από το εικονικό πορτοφόλι και το υπόλοιπο 9,99 ευρώ να το πληρὠσετε με αντικαταβολή ή με κάρτα."

• Εάν αποφασίσετε να μην χρησιμοποιήσετε το εικονικό ποσό για κάποια παραγγελία και να πληρώσετε όλο το ποσό με μετρητά ή με πιστωτική / χρεωστική κάρτα, το ποσό σας στο εικονικό πορτοφόλι θα παραμείνει αμετάβλητο και μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε για μελλοντικές παραγγελίες.

 

ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΕΣΟΔΩΝ/ ΕΞΟΔΩΝ


Πρόσβαση στο εικονικό πορτοφόλι έχετε από το μενού του προφίλ σας. Εκεί μπορείτε να ελέγξετε την εικονική σας διαθεσιμότητα και το ιστορικό εσόδων / εξόδων σας.


Eικόνα 1: Είσοδος στο Εικονικό Πορτοφόλι


 

Eικόνα 2: Διαθεσιμότητα και ιστορικό εσόδων/εξόδων


http://www.koketna.com/uploads/banner/original/0526abe11bd3b6a61e37ea32bfbe92dff17c62bd.jpg

 

ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΕΙΚΟΝΙΚΟΥ ΠΟΣΟΥ


1. Η κατάθεση του μπόνους ως εικονικό ποσό.Το ποσό στο ηλεκτρονικό πορτοφόλι αφαιρείτε αυτόματα μετά την επιτυχή παράδοση παραγγελιών.


2. Η κατάθεση του εικονικού ποσού από δωροεπιταγή γίνεται από το « Προσθήκη κωδικού » στο προφίλ σας, εισάγοντας τον κωδικό του κουπονιού. Πρέπει να εισάγετε το κωδικό κουπονιού που έχετε λάβει μέσω e-mail. Μετά την επιτυχή επαλήθευση , η αξία του ηλεκτρονικού κουπονικού προστίθεται στο εικονικό σας ποσό και μπορεί να χρησιμοποιηθεί για ψώνια.

 

Eικόνα 3 : Είσοδος στο Προσθήκη κωδικού

 


Eικόνα 4: Τοποθέτηση κουπoνιού

 

 


ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ:


• Το εικονικό πορτοφόλι μπορεί να χρησιμοποιηθεί μόνο από εγγεγραμμένους χρήστες της σελίδας.

• Η διαθεσιμότητα του εικονικού πορτοφολιού μπορεί να χρησιμοποιηθεί μόνο για αγορές στο online κατάστημα koketa.gr.

• Η αξία του ποσού στο εικονικό πορτοφόλι δεν μπορεί να ζητήθει σε χρηματική αξία υπό την προϋπόθεση ότι το ποσό αυτό δίνεται ως μπόνους.


• Για την επιστροφή προϊόντων πληρωμένα εξ ολοκλήρου ή εν μέρει από το εικονικό σας πορτοφόλι, το ποσό αυτὀ επιστρέφετε πίσω στο εικονικό πορτοφόλι. Εάν η αγορά πληρώθηκε με εικονικό ποσό ή με μετρητά ή με τραπεζική κάρτα,το ποσό πληρωμένο με μετρητά ή με τραπεζική κάρτα επιστρέφεται σύμφωνα με τους γενικούς κανόνες που ορίζονται στους Όρους συμμετοχής.

Σας προτείνουμε την ευκαιρία: εάν η αγορά πληρώθηκε με μετρητά ή με τραπεζική κάρτα , μπορούμε να επιστρέψουμε όλο το ποσό των επιστρεφόμενων προϊόντων στο εικονικό πορτοφόλι σας για μελλοντική παραγγελία, με τη συγκατάθεσή σας.

• Η διαθεσιμότητα από το εικονικό πορτοφόλι θα μηδενιστεί αν ο χρήστης δεν το έχει χρησιμοποιήσει επί τρία συνεχή έτη.

 

URL: http://koketa.gr/content/eikoniko-portofoli