Αποστολή-Πληρωμή

 

1. Η ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΤΩΝ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ

1. Μετά την ολοκλήρωση της παραγγελίας απο τον χρήστη στο www.koketa.gr, στέλνετε αυτόματα ενημερωτικό μήνυμα στο e-mail  του χρήστη ενημερώνοντάς τον για την επιτυχία της παραγγελίας του.

1.2. Η παράδοση γίνεται μόνο σε επιτυχημένες παραγγελίες. Κατά την προετοιμασία της παραγγελίας , ο χρήστης θα ενημερωθεί μέσω  e-mail για την παράδοση της παραγγελίας του στην κούριερ για την μεταφορά της , στην κατάλληλη διεύθυνση.

1.3. Οι παραδόσεις των δεμάτων γίνονται αποκλειστικά από την Κούριερ Speedex, καθημερινά εκτός από τις Κυριακές και τις αργίες.

1.3.1 Κανονική παράδοση - από 3 έως 5 εργάσιμες αναλόγως με την διεύθυνση του παραλήπτη - διαθέσιμο για προϊόντα σε απόθεμα.

1.3.2 Εκτεταμένη παράδοση - εντός 30 ημερολογιακών ημερών από την επιβεβαίωση της παραγγελίας από τους συμβούλους μας μέσω e-mail ή μέσω τηλεφώνου - για τα προϊόντα με προ-παραγγελία.

1.4. Η παράδοση γίνεται στην ακριβή διεύθυνση που καθορίζεται από τον πελάτη (είτε είναι η κατοικία του ή ο χώρος εργασίας του, ή το κοντινότερο υποκατάστημα της Speedex στην πόλη του).

1.5. Οι πωλητές του ηλεκτρονικού καταστήματος απαλλάσσονται από οποιασδήποτε ευθύνη σε περιπτώσεις καθυστέρησης ή/και αδυναμίας παράδοσης η οποία οφείλεται σε λόγους ανωτέρας βίας όπως π.χ. κακές καιρικές συνθήκες, απεργίες κ.λ.π.

1.6. Τα έξοδα αποστολής είναι 4.99 € για παραγγελίες μέχρι 49.99 €.Άνω των 49.99€ τα έξοδα είναι δωρεάν. Αυτό ισχύει για όλη την Ελλάδα.

1.7. Εάν ο χρήστης δεν προβλέπει την πρόσβαση και την παράδοση των προϊόντων στη διεύθυνση εντός της προθεσμίας αυτής ή δεν πήγε στο εν λόγω γραφείο "Speedex” ο πωλητής απαλλάσσεται από την υποχρέωση να εκτελέσει την αιτούμενη προμήθεια.

1.8. Εάν υπάρξει αδυναμία παράδοσης του δέματος εξ’αιτίας του αγοραστή και ξεπεράσει την καθορισμένη προθεσμία της κούριερ για παραλαβή, το δέμα επιστρέφεται στον πωλητή ο οποίος απαλλάσσεται από την υποχρέωση να να αποστείλει την παραγγελία.


2. ΠΛΗΡΩΜΗ

2.1. Η πληρωμή των παραγγελθέντων προϊόντων μπορεί να γίνει με 3 τρόπους, χωριστά ή συνδυάζοντας τους, καθώς το ποσό που πρέπει να καταβληθεί δεν μεταβάλλεται και δεν προστίθενται πρόσθετα τέλη για τη διεκπεραίωση της πληρωμής, ανεξάρτητα από τη μέθοδο πληρωμής που επιλέγεται.

2.1.1. Με αντικαταβολή στον διανομέα την ώρα της παραλαβής της

2.1.2. Με πιστωτική ή χρεωστική κάρτα.

2.1.3. Με τη χρήση του εικονικού ποσού στο εικονικό πορτοφόλι.

2.2. Το ποσό που ο καταναλωτής πρέπει να πληρώσει για κάθε προϊόν είναι η τιμή που αναγράφεται στο online κατάστημα κατά το χρόνο πραγματοποίησης της παραγγελίας.Η εταιρία διατηρεί το δικαίωμα να αλλάζει τις τιμές των προϊόντων ανά πάσα ώρα και στιγμή.