Παράδοση και Πληρωμή

 

ΠΑΡΑΔΟΣΗ

I. Παράδοση

Για παραγγελίες άνω των 49.99 €, δεν χρεώνονται έξοδα αποστολής, για παραγγελίες κάτω των 49.99€ τα έξοδα αποστολής είναι 4.99€ (κάτω από συγκεκριμένες διαφημιστικές εκστρατείες, η παράδοση μπορεί να είναι δωρεάν για όλες τις παραγγελίες). Η χρέωση παράδοσης δεν δεσμεύεται από την διεύθυνση παράδοσης.

II. Χρόνος παράδοσης

Κανονική παράδοση - από 3 έως 5 εργάσιμες ημέρες, αναλόγως με την διεύθυνση του Πελάτη- διαθέσιμο για προϊόντα σε απόθεμα.

Εκτεταμένη παράδοση - εντός 30 ημερολογιακών ημερών από την επιβεβαίωση της παραγγελίας από τους συμβούλους

Σε εξαιρετικά κακές καιρικές συνθήκες ή λόγω έκτακτης ανάγκης που σχετίζονται με την τεχνική υποστήριξη, η προθεσμία μπορεί να παραταθεί.

III. Όροι επιστροφής των αγορασθέντων εμπορευμάτων

Έχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε αγορασμένο προϊόν μέσα σε 14 εργάσιμες ημέρες από την ημερομηνία της παράδοσης. Παρακαλούμε το προϊόν να είναι συσκευασμένο προσεκτικά, καθώς, αν επιθυμείτε να το επιστρέψετε προϊόν, θα πρέπει να διατηρήσετε την εμπορική του εμφάνιση / υποχρεωτικά θα πρέπει να διατηρηθεί η ετικέτα του και το κουτί του, να μην είναι φορεμένο, πλυμένο ή σιδερωμένο/. Το κόστος της επιστροφής των προϊόντων δεν βαραίνει τον πελάτη.

Σε περίπτωση προφανούς επιθυμίας να επιστρέψετε το αγορασμένο προϊόν, θα πρέπει να επικοινωνήστε με τον εκπρόσωπο μας μέσω τηλεφώνου στο +302111982020 για την αποσαφήνιση των επόμενων διαδικασιών.

ΠΛΗΡΩΜΗ

Η πληρωμή των παραγγελθέντων προϊόντων μπορεί να γίνει με 3 τρόπους, χωριστά ή συνδυάζοντας τους. Ανεξάρτητα από τη μέθοδο πληρωμής που επιλέγεται, το ποσό που πρέπει να καταβληθεί δεν μεταβάλλεται και δεν προστίθενται πρόσθετα τέλη για τη διεκπεραίωση της πληρωμής.

•    Με αντικαταβολή στον διανομέα την ώρα της παραλαβής της.

•    Με πιστωτική ή χρεωστική κάρτα.

•    Με τη χρήση του εικονικού ποσού στο εικονικό πορτοφόλι..

Το ποσό που ο καταναλωτής πρέπει να πληρώσει για κάθε προϊόν είναι η τιμή που αναγράφεται στο online κατάστημα κατά το χρόνο πραγματοποίησης της παραγγελίας. Η εταιρία διατηρεί το δικαίωμα να αλλάζει τις τιμές των προϊόντων ανά πάσα ώρα και στιγμή.