Πολιτική Απορρήτου

Η Koketa σέβεται τα προσωπικά δεδομένα των πελατών όπως και το δικαίωμα απόκρυψής τους. Ως εκ τούτου, η  Koketa  δεσμεύεται να προστατεύει τις προσωπικές πληροφορίες που της παρέχονται από τους πελάτες της. Και επίσης τηρεί τις σχετικές διατάξεις περί προστασίας προσωπικών δεδομένων (Ν.2472/1997 για την προστασία του ατόμου από την επεξεργασία δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα) όπως εκάστοτε ισχύουν. Για το λόγο αυτό δεν συγκεντρώνονται πληροφορίες που αφορούν προσωπικά δεδομένα των επισκεπτών/χρηστών παρά μόνο εάν τις παρέχουν οι ίδιοι οικειοθελώς. Δεν απαιτείται η χορήγηση στοιχείων που συνιστούν προσωπικά δεδομένα για την πλοήγηση στο koketa.gr ή για την πρόσβαση στο περιεχόμενό του εκτός από τις περιπτώσεις εκείνες όπου για να έχει ένας επισκέπτης/χρήστης πρόσβαση σε κάποιες προσφορές, θα πρέπει να γίνει προηγουμένως μέλος του http://www.koketa.gr/.

H Koketa είναι εγγεγραμμένη στην υπεύθυνη επεξεργασία προσωπικών δεδομένων, τα οποία εγγράφονται στο μητρώο της βουλγαρικής Επιτροπής Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα με αριθμό ταυτότητας: 417767. Η παρακάτω κρατική υπηρεσία έχει τον έλεγχο των δραστηριοτήτων της παροχής, επεξεργασίας και διαβίβασης δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα:

Επιτροπή Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων

Διεύθυνση: Σόφια 1431, οδός Ιβάν Ευστάτιεφ Γκέσοφ 15.

Τηλέφωνο: (02) 915 35 18

Fax: (02) 915 35 25

Email: kzld@government.bg, kzld@cpdp.bg

Website: www.cpdp.bg

Η Koketa συλλέγει ορισμένες πληροφορίες μόνο μέσω του διαδικτυακού τόπου μέσω ενός ηλεκτρονικού καταστήματος Koketa, που βρίσκεται στο http://www.koketa.gr/ («Koketa») ή μέσω άλλων ιστοσελίδων που συνδέονται με το Koketa. Ορισμένες προσωπικές πληροφορίες μπορούν να συλλεχθούν απευθείας από τους χρήστες που έρχονται σε επαφή Koketa. Αυτό το έγγραφο ("Πολιτική Απορρήτου") καθορίζει τις πολιτικές και τις διαδικασίες γύρω από τη συλλογή και το χειρισμό των εν λόγω πληροφοριών που προσδιορίζει ένα μεμονωμένο χρήστη ή που θα μπορούσαν να χρησιμοποιηθούν  για  επικοινωνία μαζί του («Προσωπικά Δεδομένα», «Προσωπικές πληροφορίες»).

Αυτή η πολιτική προστασίας προσωπικών δεδομένων ισχύει μόνο για το ηλεκτρονικό κατάστημα Koketa και δεν αναφέρεται σε οποιαδήποτε άλλη σελίδα ή υπηρεσία, αλλά ούτε και σε άλλους προσωπικά υπεύθυνους επεξεργασίας δεδομένων.

Προσωπικά Δεδομένα

Η Koketa συλλέγει προσωπικές πληροφορίες προκειμένου να ανταποκριθεί στα αιτήματα των πελατών της, τα οποία μπορεί να περιλαμβάνουν: εγγραφή ενός προσωπικού προφίλ, επεξεργασία παραγγελιών, παροχή υπηρεσιών εξυπηρέτησης πελατών, την παροχή πρόσβασης σε ορισμένα χαρακτηριστικά του ηλεκτρονικού καταστήματος , καταγραφή σε καταλόγους ηλεκτρονικού ταχυδρομείου για ενημερωτικά δελτία της εταιρείας όπως και άλλων οργανωμένων δραστηριοτήτων  από την εταιρεία,τη συμμετοχή σε παιχνίδια, τη συμμετοχή σε ομάδες συζήτησης και σε φόρουμ ή για δραστηριότητες διαφήμισης.

Η Koketa συλλέγει τις εξής προσωπικές πληροφορίες από τους χρήστες του ηλεκτρονικού καταστήματος: όνομα, ταχυδρομικό κώδικα, ηλεκτρονική διεύθυνση, αριθμό τηλεφώνου και προσωπικά ενδιαφέροντα. Περαιτέρω πληροφορίες, όπως δεδομένα τραπεζικού λογαριασμού μπορούν να συλλεχθούν μόνο με την συγκατάθεση του καταναλωτή ή εάν είναι απαραίτητα για την εκτέλεση υπηρεσίας που ζητήθηκε από τον ίδιο. Οι καταναλωτές ωστόσο κατέχουν όλα τα δεδομένα των προσωπικών τους δεδομένων.

Με την συναίνεση της χρήσης του ηλεκτρονικού καταστήματος, ο χρήστης συμφωνεί αυτόματα στην παροχή και στην επεξεργασία των προσωπικών του δεδομένων, όπως και στο ότι θα παρέχει ακριβείς και αληθείς πληροφορίες. Επίσης δηλώνει πως έχει ενημερωθεί για το είδος των προσωπικών δεδομένων που απαιτούνται, για την επεξεργασία τους, για τους σκοπούς για τους οποίους θα χρησιμοποιηθούν, καθώς και σχετικά με τα δικαιώματά τους να έχουν πρόσβαση, διόρθωση, τροποποίηση ή διαγραφή των προσωπικών τους δεδομένων .

Χρήση των προσωπικών δεδομένων

Η Koketa χρησιμοποιεί τα προσωπικά δεδομένα για να παρέχει στους χρήστες της τη δυνατότητα να δημιουργήσουν ένα προσωπικό προφίλ στο Koketa, ώστε να είναι δυνατή η επεξεργασία της παραγγελίας τους, η πραγματοποίηση των αιτημάτων τους, η επιβεβαίωση της παραγγελίας τους, η προσφορά πρόσθετων αντικειμένων, υπηρεσιών και εκδηλώσεων - αυτό μπορεί περιστασιακά να περιλαμβάνει πληροφορίες από άλλες εταιρείες σχετικά με τα προϊόντα και τις υπηρεσίες χρήσιμες για αυτούς, να τους παρέχουν επιλογές πληρωμής, να τους παρέχει εξυπηρέτηση πελατών, για εκπτωτικές και εμπορικές δραστηριότητες, και γενικά για ότι χρειάζεται προκειμένου η Koketa μέσω των πωλητών της να εκπληρώσει την παροχή αγαθών και υπηρεσιών που αναμένουν οι πελάτες της.

Ο χρήστης έχει κάθε δικαίωμα να αρνηθεί τα προσωπικά του δεδομένα να χρησιμοποιηθούν από την Koketa για διαφημιστικούς ή εμπορικούς σκοπούς. Εάν ο χρήστης επιθυμεί να αρνηθεί τη χρήση των δεδμένων του για διαφημιστικούς ή εμπορικούς σκοπούς, θα πρέπει να επικοινωνήσει με την Koketa στις πληροφορίες επικοινωνίας που παρέχονται στην ιστοσελίδα http://www.koketa.gr/.

H Koketa μπορεί να χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες του χρήστη για τη δημιουργία συγκεντρωτικών στατιστικών πληροφοριών που είναι ανώνυμες, καθώς και να εκτελέσει στατιστικές αναλύσεις. Η Koketa χρησιμοποιεί επίσης τις πληροφορίες αυτές στο βαθμό που απαιτείται από την εφαρμογή των έγκυρων όρων χρήσης του ηλεκτρονικού καταστήματος για να αποφευχθεί επικείμενη βλάβη σε πρόσωπα ή ιδιοκτησία.

Η χρήση των "cookies"  και άλλων τεχνολογιών

H Koketa χρησιμοποιεί τα αρχεία "cookies" για να συλλέγει ορισμένα στοιχεία από όλους τους χρήστες, συμπεριλαμβανομένων και οι επισκέπτες της ιστοσελίδας που δεν έχουν καταχωρηθεί και δεν χρησιμοποιούν συγκεκριμένες υπηρεσίες από το Koketa. Τα cookies είναι μια σειρά από στοιχεία που στέλνει το σύστημα της Koketa στον υπολογιστή του επισκέπτη και στη συνέχεια το χρησιμοποιεί για να αναγνωρίσει τον υπολογιστή του, όταν αυτός επιστρέψει στο ηλεκτρονικό κατάστημα.

Τα cookies παρέχουν πληροφορίες σχετικά με τη χρήση του ηλεκτρονικού καταστήματος μαζί με τη χρήση δεδομένων που μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να τη διαμόρφωση ενός προφίλ του πελάτη και για τις επισκέψεις του στην σελίδα. Για παράδειγμα, όταν ένας χρήστης επιστρέφει στο Koketa, τα cookies κάνουν ταυτοποίηση και βρίσκουν άμεσα το όνομα χρήστη  (και όχι τον κωδικό πρόσβασης του), έτσι ώστε να μπορεί να εισέλθει πιο γρήγορα στον λογαριασμό του. Τα cookies επίσης υπενθυμίζουν στον χρήστη παλαιότερες δραστηριότητές του στην σελίδα και του προτείνουν παρόμοιες δραστηριότητες ή υπηρεσίες.Και τέλος, χρησιμοποιούμε τις πληροφορίες που αποκτήθηκαν μέσω των cookies για τη συλλογή στατιστικών στοιχείων σχετικά με τη χρήση του Koketa, όπως το πόσο χρόνο αφιερώνουν οι χρήστες στην ιστοσελίδα και το ποιες σελίδες επισκέπτεπτονται συχνότερα. Αυτές οι στατιστικές δεν περιλαμβάνουν προσωπικές πληροφορίες.

Συμφωνώντας στο να χρησιμοποιήσει την υπηρεσία, ο πελάτης εκφράζει τη ρητή συγκατάθεσή του για τη χρήση των cookies. Αν προτιμά να μην λαμβάνει cookies κατά την περιήγησή του στο Koketa ή μέσω μορφοποίησης HTML email, ο χρήστης μπορεί να ρυθμίσει τον διακομιστή του ώστε να τον προειδοποιεί από πριν για τα cookies και να του δίνει την επιλογή να τα δεχτεί ή να τα αρνηθεί πριν την περιήγηση στην κάθε σελίδα. Ένας χρήστης μπορεί επίσης να αρνηθεί όλα τα cookies απενεργοποιώντας τα στον browser του.

Προστασία Προσωπικών Δεδομένων

Η Koketa διασφαλίζει την ασφάλεια των δεδομένων που διαβιβάστηκαν από τους πελάτες τους μέσω βιομηχανικών,ηλεκτρονικών και διαχειριστικών διαδικασιών. Σε περιπτώσεις που χρειάζεται, η Υπηρεσία χρησιμοποιεί κρυπτογράφηση SSL για την ενίσχυση της ασφάλειας της μετάδοσης των προσωπικών δεδομένων. Τα δεδομένα αποθηκεύονται σε ελεγχόμενους διακομιστές με περιορισμένη πρόσβαση. Τα δεδομένα σας μπορούν να αποθηκευτούν και να χρησιμοποιηθούν σύμφωνα με συγκεκριμένες προϋποθέσεις και πάντα σύμφωνα με τους όρους της βουλγάρικης Προστασίας Επικοινωνίας και της νομοθεσίας περί Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων.

Για οποιεσδήποτε απορίες ή παράπονα σχετικά με την παρούσα Πολιτική Απορρήτου, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στα στοιχεία επικοινωνίας που παρέχονται στο http://www.koketa.gr/.

Πρόσβαση των προσωπικών δεδομένων σε τρίτους παράγοντες

Η Koketa παρέχει τα προσωπικά δεδομένα του χρήστη σε τρίτους (που βρίσκονται είτε στην Βουλγαρία είτε σε άλλο κράτος της ΕΕ) μόνο για τους σκοπούς της σύναψης και εκτέλεσης των συμβάσεων για τις πωλήσεις εξ αποστάσεως, συμπεριλαμβανομένης και της διανομής των αγαθών στη διεύθυνση του πελάτη. Τα δεδομένα που παρέχονται αρχικά από τον πελάτη κατά την υποβολή της παραγγελίας του στη συνέχεια παρέχονται σε τρίτους, όπως σε ταχυδρομικούς φορείς (κούριερ εταιρείες) πάντα εντός αυστηρών διαδικασιών για να διασφαλίζεται η εμπιστευτικότητα. Η Koketaδεν μπορεί να αποκαλύψει προσωπικές πληροφορίες των χρηστών της σε τρίτους που δεν έχουν σχέση με τις δραστηριότητες της εταιρίας, εκτός και αν προβλέπεται για την συγκεκριμένη πράξη και εφ’ όσων υπάρχει η ρητή του πελάτη. Εξαιρέσεις λαμβάνονται υπόψη οι περιπτώσεις κατά τις οποίες ορισμένες πληροφορίες αποκαλύπτονται σε δικηγόρους, τα τελωνεία και άλλες κρατικές αρχές ή τις αρμόδιες αρχές επιβολής του νόμου για την αντιμετώπιση πιθανών παραβάσεων, άλλες παραβιάσεις της σύμβασης ή παράνομη συμπεριφορά. Το εφαρμοστέο δικαίου προστασίας των προσωπικών δεδομένων απαιτεί κάθε εγγεγραμμένο προσωπικά υπεύθυνος, (συμπεριλαμβανομένης και της Koketa) να αποκαλύψει οποιεσδήποτε πληροφορίες που ζητούνται με δικαστική απόφαση ή απαιτείται από το νόμο για την αποτροπή επικείμενου κινδύνου σε πρόσωπα ή πράγματα.

H Koketa δεν συλλέγει ή επεξεργάζεται δεδομένα που αποκαλύπτουν τη φυλετική ή εθνοτική καταγωγή, τις πολιτικές πεποιθήσεις, τις θρησκευτικές ή φιλοσοφικές πεποιθήσεις, τη συμμετοχή σε πολιτικά κόμματα ή οργανώσεις, τις θρησκευτικές ή φιλοσοφικές οργανώσεις, πολιτικούς ή συνδικαλιστικούς σκοπούς, καθώς και τα δεδομένα που αφορούν την υγεία, τη σεξουαλική ζωή ή το ανθρώπινο γονιδίωμα.

Όπως αναγράφεται παραπάνω, η Koketa χρησιμοποιεί πληροφορίες για τη συλλογή στατιστικών στοιχείων σχετικά με τη χρήση του Koketa.Και μπορεί να παρέχει αυτές τις πληροφορίες σε τρίτους, αλλά αυτές οι στατιστικές δεν περιλαμβάνουν προσωπικά δεδομένα.

Σύνδεσμοι σε ιστοσελίδες τρίτων

Η Koketa μπορεί να δημοσιεύει υλικό τρίτων («Υποβολές») με θέμα Koketa, με τη ρητή άδεια των ιδιοκτητών τους, όταν απαιτείται. Τέτοια υλικά μπορεί να περιέχουν συνδέσμους, για να καταστεί δυνατή την άμεση επίσκεψη σε άλλους δικτυακούς τόπους («Ιστοσελίδες Τρίτων»).

Εάν ένας πελάτης επιλέξει να επισκεφθεί κάποια ιστοσελίδα τρίτων κάνοντας "κλικ" στον συνδέσμο ή  πλοήγηση σε έναν ιστότοπο τρίτου, ο πελάτης θα πρέπει να απευθύνονται στην ιστοσελίδα του εν λόγω τρίτου. Το γεγονός ότι η Koketa προσφέρει την δυνατότητα πλοήγησης, άλλων συνδέσμων στον  ιστοχώρο της, είτε μέσω του Koketa ή με το να παρουσιάσει ένα διαφημιστικό banner τρίτου ή με άλλου είδους διαφήμιση, το να υποβάλουν πληροφορίες σε κάποια τρίτη ιστοσελίδα, δεν αποτελεί έγκριση, εξουσιοδότηση ή αντιπροσώπευση υπαγωγής της Koketa με το εν λόγω τρίτο μέρος και δεν θα πρέπει να θεωρηθεί καμία συνεργασία με τρίτους ιστότοπους όσων αφορά την πολιτική της εταιρίας, τα προσωπικά δεδομένα πελατών και την ασφάλεια πληροφοριών.

Πρόσβαση και διόρθωση των προσωπικών σας δεδομένων

Κάθε πελάτης μπορεί να έχει πρόσβαση, διόρθωση, τροποποίηση ή διαγραφή μέρους των προσωπικών του δεδομένων που αποθηκεύονται μέσω του online προφίλ του, η οποία καταχωρήθηκε στο Koketa.

Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων

Η Koketa θα αποθηκεύσει τα δεδομένα του χρήστη για την περίοδο που απαιτείται για την παροχή των υπηρεσιών στο online κατάστημα ή εφ 'όσον απαιτείται από το νόμο. Μετά από αυτήν την χρονική περίοδο τα προσωπικά δεδομένα του χρήστη θα διαγραφούν.

Τροποποίηση της παρούσας Πολιτικής Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων

Η Koketaμπορεί να αλλάξει αυτήν την Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων ανά πάσα στιγμή, δημοσιεύοντας μια νέα έκδοση σε αυτή τη σελίδα ή σε μια σελίδα διάδοχο. Η νέα έκδοση θα τεθεί σε ισχύ από την ημερομηνία που έχει αναρτηθεί, το οποίο θα πρέπει να αναφέρεται στο κάτω μέρος της σελίδας ως νέα ημερομηνία έναρξης ισχύος.

Ημερομηνία έναρξης ισχύος: 26/07/2017