Συχνές ερωτήσεις

Στη koketa.gr μπορείς να δώσεις την παραγγελία σου με τους εξής 3 τρόπους:

- Εάν είσαι εγγεγραμμένος χρήστης πρέπει να συνδεθείς και να επιλέξεις το μοντέλο, το χρώμα και το μέγεθος. Πατώντας το "ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΤΟ ΚΑΛΑΘΙ" προσθέτεις τα επιθυμητά είδη στο καλάθι.Πατώντας το "ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΗ ΤΗΣ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ" σε μεταφέρει στο εικονικό σου καλάθι. Κάνοντας κλικ στο κουμπί "ΑΓΟΡΑΖΩ",σε μεταφέρει το βήμα 2, όπου πρέπει να εισάγεις τα στοιχεία σου (ονοματεπώνυμο,διεύθυνση παράδοσης,πόλη,τ.κ ,τηλέφωνο επικοινωνίας) και να επιλέξεις τη μέθοδο πληρωμής που προτιμάς. Η παραγγελία ολοκληρώνεται κάνοντας κλικ στο κουμπί "ΑΓΟΡΑΖΩ".Μετά την ολοκλήρωση της παραγγελία σου (από τα 1-2 βήματα) θα λάβεις ένα μαιλ στην ηλεκτρονική διεύθυνση που έχεις δηλώσει.
- Μέσω τηλεφώνου στο +30/ 2111 982020
- Στέλνοντας e-mail στο sales@koketa.gr.

Για την ταχύτερη διεκπεραίωση της παραγγελίας σου, θα πρέπει να συμπληρώσεις τα σωστά στοιχεία για την παράδοση και επικοινωνίας.

Ο σύμβουλός μας θα επικοινωνήσει μαζί σου μέσω τηλεφώνου, εάν χρειάζονται περαιτέρω διευκρινίσεις σχετικά με τη παραγγελία.

ΔΩΡΕΑΝ ΕΞΟΔΑ ΑΠΟΣΤΟΛΗ -  για παραγγελίες άνω των 49.99€

Έξοδα αποστολής 4.99 € -  για παραγγελίες μέχρι 49.98 €

Οι ημέρες παράδοσης είναι διαθέσιμες στην ατομική σελίδα του κάθε προϊόντος.

Τα διαθέσιμα προϊόντα στη σελίδα έχουν χρόνο παράδοσης έως 5 εργάσιμες ημέρες μέτα την επιβεβαίωση της παραγγελίας είτε μέσω τηλεφώνου είτε μέσω μαιλ, αν αυτό κριθεί απαραίτητο.

Μερικά από τα προϊόντα στη σελίδα έχουν αυξημένο χρόνο παράδοση. Πρόκειται για προϊόντα που προμηθευόμαστε μετά την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας (προίόντα με προπαραγγελία) . Μετά την επιλογή του χρώματος και του μεγέθους , μπορείς να ενημερωθείς για την εκτιμώμενη ημερομηνία παράδοσης της παραγγελίας.

Η πληρωμή μπορεί να γίνει με αντικαταβολή, δηλαδή πληρωμή στον διανομέα τη στιγμή παραλαβής του δέματος, είτε με πιστωτική/χρεωστική κάρτα.Μπορείς να ενημερώνεσε για την πορεία του δέματος σου εδώ.

 

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΩΝ ΚΟΚΕΤΑΣ:

Rapido serres, Ν.Νικολάου 15, Σέρρες, Τ.κ.: 62100, ref: Koketa.gr

 Μετά την επιστροφή του αντικειμένου, για επιστροφή χρημάτων / αντικατάσταση , εντός Ελλάδος δεν θα επιβαρυνθείς με έξοδα αποστολής, εφόσον επιλέξεις την διαδικασία επιστροφής που ακολουθούμε.

Οι αποστολές που αποστέλλονται με άλλη κούριερ ή μέσω ταχυδρομείου, η χρέωση είναι του αποστολέα και η Koketa.gr δεν φέρει καμία ευθύνη χρέωσης. Οι επιστροφές που αποστέλλονται μέσω ‘’καταβολής τοις μετρητοίς’’,  δεν θα γίνονται δεκτές.

Η διεύθυνση για τις αποστολές επιστροφών είναι: Rapido serres, Ν.Νικολάου 15, Σέρρες, Τ.κ.: 62100, ref: Koketa.gr

Θα πρέπεις να επικοινωνίσεις μαζί μας, είτε τηλεφωνικά στο +30 21 11 983 080,  είτε μέσω e-mail στο sales@koketa.gr για να να μας ενημερώσεις, ότι επιθυμείς να αντικαταστήσεις ή να επιστρέψεις προϊόν από την παραγγελία σου.

Οι αποστολές που αποστέλλονται με άλλη κούριερ ή μέσω ταχυδρομείου, η χρέωση είναι του αποστολέα και η Koketa.gr δεν φέρει καμία ευθύνη χρέωσης. Οι επιστροφές που αποστέλλονται μέσω ‘’καταβολής τοις μετρητοίς’’,  δεν θα γίνονται δεκτές.

Παρακαλούμε επικοινώνησε μαζί μας,  μέσω e-mail ( sales@koketa.gr) ή τηλεφωνικά ( +30/ 2111 983 080 ) για τις ακριβείς οδηγίες.

Το βασικό είναι να επιστρέψεις το προϊόν με την εταιρεία ταχυμεταφορών Speedex, ώστε να μπορέσουμε να σου στείλουμε το προϊόν που επιθυμείς.

Εάν λείπει κάποιο προϊόν από την παραγγελία σου, θα σου αποσταλεί με έξοδα αποστολής σε βάρος της εταιρείας μας.

Παρακαλούμε επικοινώνησε μαζί μας, μέσω e-mail ( sales@koketa.gr) ή τηλεφωνικά ( +30/ 2111 983 080 )

Ναι, για κάποιες χώρες είναι εφικτό.

Παρακαλούμε επικοινώνησε μαζί μας,  μέσω e-mail ( sales@koketa.gr) ή τηλεφωνικά ( +30/ 2111 983 080 ) για περισσότερες πληροφορίες.

Ορισμένα μοντέλα μπορεί και να αντικατασταθούν και πάλι, επικοινώνησε μαζί μας ή μπορείς συνεχώς να δοκιμάζεις στη σελίδα μας για νέες παραλαβές.

Ναι. Μπορείς να κάνεις την παραγγελία σου και να επιλέξεις τη μέθοδο πληρωμής " με αντικαταβολή". Πληρωμή σε μετρητά στον courier κατά την παραλαβή του δέματος.


Ενώ κάνεις την παραγγελία σου ηλεκτρονικά, και βρίσκεσε στο δεύτερο βήμα- "ΑΓΟΡΑ" (στα στοιχεία παράδοσης από κάτω) επέλεξε πληρωμή μέσω πιστωτικής ή χρεωστικής κάρτας. Πάτα ξανά το κουμπί "ΑΓΟΡΑ" και ακολούθησε τις οδηγίες στην πλατφόρμα για την πληρωμή μέσω κάρτας.

Ναι,η επιστροφή χρημάτων γίνεται μόνο μέσω τραπεζικής συναλλαγής.

Η εταιρεία μας πραγματοποιεί επιστροφή χρημάτων(μόνο το ποσό χρέωσης του προιόντος και όχι τα έξοδα αποστολής),εφόσων ο πελάτης επιστρέψει τα προιόντα στην αρχική τους κατάσταση με την ετικέτα και την συσκευασία άθικτη.

Σε αυτήν την περίπτωση μας στέλνεις ένα mail στο sales@koketa.gr με ονοματεπώνυμο δικαιούχου, iban, bic code, το όνομα τραπέζης, που επιθυμείς να γίνει η επιστροφή χρημάτων. Ο χρόνος επιστροφής των χρημάτων είναι 10-15 εργάσιμες ημέρες από την ημέρα παραλαβής του δέματος.

Δυστυχώς κάτι τέτοιο δεν είναι δυνατό. Αν το προϊόν που αγόρασες δεν ανταποκρίνεται στις προσδοκίες σου, μπορείς πάντα να το επιστρέψεις ή να το αντικαταστήσεις. Μαζί με την παραγγελία σου θα λάβεις μια φόρμα επιστροφής ή αντικατάστασης.

Δυστυχώς κάτι τέτοιο δεν είναι δυνατό. Αν το προϊόν που αγόρασες δεν ανταποκρίνεται στις προσδοκίες σου, μπορείς πάντα να το επιστρέψεις ή να το αντικαταστήσεις. Μαζί με την παραγγελία σου θα λάβετε μια φόρμα επιστροφής ή αντικατάστασης.

Επί του παρόντος η www.koketa.gr δεν διαθέτει κατάστημα, επομένως η εξυπηρέτηση γίνεται μόνο online.Γι'αυτό και προσπαθούμε να είμαστε όσο πιο εξυπηρετικοί μπορούμε.Τα περισσότερα προϊόντα διαθέτουν περιγραφή όπως και φωτογραφίες.Επιπλέον πληροφορίες μπορείς να ζητήσεις και μέσω τηλεφώνου.

Δυστυχώς την ώρα δεν μπορείς να την καθορίσεις ,εκτός εαν επικοινωνήσεις με την Speedex και κάνεις ειδική συννενόηση.

Κατά τη διάρκεια της εργάσιμης ημέρας.Δηλαδή πρωινές κυρίως ώρες.

Ναί, γίνεται.Δεν είναι απαρραίτητο προσωπικά να παραλάβεις την παραγγελία. Το βασικό είναι, η σωστή διεύθυνση παράδοσης και να υπάρχει άτομο να παραλάβει την αποστολή.

Η αποστολή των εμπορευμάτων μπορεί να παραδοθεί και στα γραφεία της Speedex όπου μπορείς να τα πάραλάβεις εφόσων έχεις ειδοποιήσει την εταιρία Speedex.Επιπλέον μπορείς να επικοινωνήσεις με την Speedex και κάνεις ειδική συννενόηση για την ώρα και μέρα παράδοσης.

Η πληρωμή μπορεί να γίνει είτε με αντικαταβολή, δηλαδή πληρωμή στον διανομέα τη στιγμή παραλαβής του δέματος είτε μέσω τραπέζης με πιστωτική / χρεωστική κάρτα.

Η koketa.gr κάνει παραδόσεις μόνο με την εταιρεία Speedex.

Μπορείς να ελέγξεις την πορεία της παραγγελίας σου κάνοντας είσοδο στη σελίδα μας και πηγαίνοντας στο Ιστορικό Παραγγελιών σου.

Αν αποδειχθεί ότι το μοντέλο δεν είναι στο νούμερο σου ή δεν κάθεται καλά στο σωματότυπο σου, μπορεί να γίνει αλλαγή του προϊόντος με άλλο μέγεθος ή με κάποιο άλλο μοντέλο. Δες την ερώτηση "Ποια είναι η διαδικασία για την επιστροφή και την αντικατάσταση του προϊόντος;"

Πλέον η koketa.gr διαθέτει παιδικά και ανδρικά, ρούχα και παπούτσια.

Η koketa.gr συνεργάζεται αποκλειστικά και μόνο με την Speedex.

Ναί, η Speedex κάνει παραδόσεις σε ολόκληρη την Ελλάδα.

Οι φωτογραφίες στην ιστοσελίδα αντιπροσωπεύουν τα διαθέσιμα χρώματα των προϊόντων. Είναι επιτρεπτή η διαφορά 1-2 τόνους στο χρώμα και αυτό οφείλεται στις ρυθμίσεις και τις τεχνικές παραμέτρους των επιμέρους συστημάτων πληροφορικής που χρησιμοποιούνται για πρόσβαση στο site.