Αξεσουάρ

0 Προϊόντα
Ταξινόμηση ανά

Τα αξεσουάρ είναι ένα υποχρεωτικό στοιχείο της ενδυμασίας μας. Αυτό μπορεί να είναι μία τσάντα, κόσμημα, γυαλιά ηλίου, ζώνες, στέκες, ρολόγια, κ.λπ.Το να μάθουμε πως να συνδυάζουμε τα αξεσουάρ είναι απλό και εύκολο σαν παιδικό παιχνίδι.
Διαλέξτε σκουλαρίκια και φουλάρια ανάλογα με τα ρούχα σας. Σίγουρα έχουμε και κάποια αγαπημένα κομμάτια που μπορούμε να τα φορέσουμε κάθε ημέρα της εβδομάδας. Καλό θα είναι, ωστόσο, να επιλέξουμε σκουλαρίκια και φουλάρι που να ταιριάζουν με τα ρούχα που φοράμε την συγκεκριμένη μέρα. Αλλάζοντας μόνο τα αξεσουάρ μπορούμε να κάνουμε τα ίδια ρούχα να φαίνονται τελείως διαφορετικά. Ειδικά για τα σκουλαρίκια είναι σημαντικό ή να είναι πιο έντονα με λεπτομέρειες στα μονόχρωμα ρούχα ή διακριτικά και απλά να συμπληρώνουν τα ρούχα με τα πιο πολύχρωμα σχέδια.
Αν έχετε μονοκόμματη μέση - φορέστε ζώνες. Χοντρες, πιο λεπτές, με σχέδια, με καρφιά ή άλλα αντικείμενα - χρησιμοποιήστε αξεσουάρ που τονίζουν τη μέση σας. Ένα άλλο ξεχασμλενο αξεσουάρ είναι το καπέλο ή η στέκα για τα μαλλιά. Δίνουν μια πολύ παιχνιδιάρικη και ενδιαφέρουσα πινελιά σε κάθε ντύσιμο. Μην ξεχνάτε πο΄τε τις τσάντες, χωρίς αυτές απλά δεν μπορούμε να πάμε έξω. Είναι απαραίτητες και αξιοσέβαστο αξεσουάρ των γυναικών. Διαλέξτε την τσάντα σας σύμφωνα με τις τάσεις, αλλά να θυμάστε, πρέπει και να ταιριάζει με το στυλ και τα ρούχα σας!


Δεν βρέθηκαν προϊόντα από αυτήν την κατηγορία
Σελίδα από 0