Αξεσουάρ

894 Προϊόντα
Ταξινόμηση ανά

Τα αξεσουάρ είναι ένα απαραίτητο εξάρτημα για τις εμφανίσεις μας. Αυτό μπορεί να είναι μία τσάντα,ένα  κόσμημα, γυαλιά, ζώνες, τιάρες, ρολόγια κλπ. Μαθαίνοντας να συνδυάζουμε τα αξεσουάρ, το ντύσιμο είναι τόσο εύκολο σαν παιδικό παιχνίδι.

Επιλέξτε σκουλαρίκια και κασκόλ ως ρούχα. Σίγουρα τα αγαπημένα μας μπορούμε να τα φοράμε κάθε μέρα της εβδομάδας. Είναι σκόπιμο, ωστόσο, να επιλέγουμε σκουλαρίκια και κασκόλ που συνδιάζοναι με παραπάνω από έναν συνδιασμούς . Αυτό θα μας κάνει διαφορετικές εμφανίσεις, αν και μπορεί να φοράμε το ίδιο πουκάμισο για παάδειγμα.


Αν έχουμε για παράδειγμα περιφέρεια μία καλή λύση είναι μία στυλάτη ζώνη ση μέση. Μια άλλη ωραία επιλογή είναι το καπέλο ή τιάρα. Δίνουν μια πιο παιχνιδιάρικη και ενδιαφέρουσα πινελιά σε κάθε εμφάνιση. Μην ξεχνάτε τις τσάντες, χωρίς τις οποίες δεν μπορούμε να πάμε έξω. Είναι υποχρεωτικές και πολύ σεβαστά αξεσουάρ για τις κυρίες. Επιλέξτε τσάντες σύμφωνα με τις τάσεις, αλλά ας μην ξεχνάμε ότι ακόμα πρέπει να ταιριάζουν με το στυλ και τα ρούχα σας!


Σελίδα από 19