Μακριά παντελόνια

482 Προϊόντα
Ταξινόμηση ανά

Είτε πρόκειται για καλοκαίρι είτε για χειμώνα, το παντελόνι παραμένει ένα από τα αγαπημένα μας ρούχα. Στο παρελθόν ήταν καθαρά ανδρικό ένδυμα, πλέον όμως είναι μέρος και στην γυναικεία γκαρνταρόμπα. Ένα παντελόνι μπορεί να κρύψει, αλλά και να αναδείξει το σώμα μιας γυναίκας. Είναι άνετο, αλλά και πολύ σέξι. Η γκάμα τους είναι τεράστια για κάθε τύπο γυναίκας - από πολύ φαρδιά έως πολύ στενά. Εξαρτάται αποκλειστικά και μόνο από το πώς θέλουμε να δείχνουμε.
Μπορούμε να τα συνδιάσουμε με πουκάμισα, t-shirt ή ακόμα και τουνίκ. Εδώ είναι μερικές συμβουλές για το πώς μπορούμε να επιλέξουμε το παντελόνι που μας ταιριάζει:
Εάν έχετε φαρδια μέση μην επίλεξετε να φορέσετε ένα ψηλόμεσο παντελόνι ενώ αν έχετε φαρδιά περιφέρεια αποφύγετε τα πολύ στενά παντελόνια που θα τονίσουν τις καμπύλες σας.
Εάν θέλετε τα πόδια σας να φανούν πιο ψηλά μπορείτε να κάνετε έναν συνδιασμό με μακρύ παντελόνι με ψηλή μέση και τιράντες.
Αν θέλετε να κρύψετε τα πόδια ή τους μηρούς σας - επιλέξτε παντελόνια απο υφάσματα που πέφτουν ελεύθερα προς τα κάτω. Έτσι δεν θα τονίσετε τους γοφούς και τα πόδια σας.


Σελίδα από 11