Ανεπαρκής διαθεσιμότητα
 • ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ -
  ΤΡΟΠΟΣ ΚΟΥΜΠΩΜΑΤΟΣ: Φερμουάρ σε όλο το μήκος της μικρής τσάντας. Και οι δύο τσάντες μπορούν να χρησιμοποιηθούν ταυτόχρονα (η μικρή μπαίνει μέσα στην μεγάλη τσάντα) και χωριστά - η μικρή τσάντα έχει μια μακριά λαβήΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΕΝΤΟΣ: Η μικρή τσάντα έχει επένδυση. Υπάρχουν δύο θήκες για κινητό τηλέφωνο και μια μικρή τσέπη με φερμουάρ. ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΕΞΩ: Έχει την ίδια όψη και στις δύο πλευρές. Ημεγάλη είναι διακοσμημένη με ένα κρεμαστό κόσμημα το οποίο μπορεί προαιρετικά να αφαιρεθεί. Μέθοδος καθαρισμού: Καθαρίστε με ένα υγρό μαλακό πανί. ΔΩΡΟ: Υφάσματινη τσάντα. ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ: Μεγάλη τσάντα: Μήκος στη βάση - 35 cm., μήκος στην κορυφή - 45 cm., πλάτος στο κάτω μέρος - 15 cm, Ύψος - 31 cm., ύψος της λαβής - 24 cm.Μικρή τσάντα: Μήκος - 35 cm., πλάτος στο κάτω μέρος - 13 cm, ύψος - 18 cm Σύνθεση:δερματίνη
 • ΑΠΟΣΤΟΛΗ - ΠΛΗΡΩΜΗ +

  ΔΩΡΕΑΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ, ΠΛΗΡΩΜΕΝΗ ΜΕ ΚΑΡΤΑ.

  ΔΩΡΕΑΝ ΕΞΟΔΑ ΑΠΟΣΤΟΛΗ - για παραγγελίες άνω των 49.99€.

  Έξοδα αποστολής μόνο 4.99 € - για παραγγελίες μέχρι 49.98 €.

  Η παράδοση γίνεται με την courier Speedex στην ακριβή διεύθυνση ή το υποκατάστημα Speedex της περιοχής σας. Η πληρωμή γίνεται σε αντικαταβολή στην courier ή με πιστωτική / χρεωστική κάρτα.

  Οι ημέρες παράδοσης είναι διαθέσιμες στη σελίδα του κάθε προϊόντος. Μερικά από τα προϊόντα στην ιστοσελίδα είναι με προ-παραγγελία. Τα προϊόντα αυτά είναι από τους συνεργάτες μας. Τι στιγμή που θα επιλέξεις το χρώμα και το μέγεθος, θα ενημερωθείς για την αναμενόμενη ημερομηνία παράδοσης του προϊόντος .
  Τα προϊόντα που είναι διαθέσιμα στο κατάστημα μας, έχουν χρόνο παράδοσης έως 5 εργάσιμες ημέρες μετά από την επιβεβαίωση της παραγγελίας από τους συμβούλους μας μέσω e-mail ή μέσω τηλεφώνου.

  * Σε περίπτωση που συνδυάζονται προϊόντα σε μια παραγγελία με διαφορετικούς χρόνους παράδοσης, η αναμενόμενη ημερομηνία παράδοσης του συνόλου της παραγγελίας προσδιορίζεται από το προϊόν με το μεγαλύτερο χρόνο παράδοσης.
  ** Κάποια προϊόντα με προ-παραγγελία είναι πιθανό να εξαντληθούν, η ομάδα μας όμως θα σε ενημερώσει με περαιτέρω πληροφορίες.


 • ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ +

  Εάν το αγορασμένο στοιχείο δεν ανταποκρίνεται στις προσδοκίες σου, μπορούμε να σου εγγυηθούμε ότι θα αντικαταστήσουμε το προϊόν με άλλο μέγεθος ή προϊόν ή θα επιστρέψουμε το 100% του ποσού που πλήρωσες για το προϊόν.

  Μαζί με την παραγγελία σου, θα λάβεις μια φόρμα για επιστροφή και  αντικατάσταση. Αν θέλεις να επιστρέψεις τα προϊόντα της παραγγελίας σου, ακολούθησε τα βήματα που αναφέρονται στην φόρμα επιστροφής και αντικατάστασης και τοποθέτησε την μέσα στο δέμα που επιστρέφεις.

  Η επιστροφή μπορεί να γίνει μόνο με την courier Speedex μαζί με το συμπληρωμένο έντυπο στη διεύθυνση: Ελλάδα, Σέρρες , Ν. Νικολάου 15 , ΤΚ 62100 - Κατάστημα Speedex - για την Κοκέτα.

  Το δικαίωμα ακύρωσης της αγοράς και επιστροφής χρημάτων δεν ισχύει για τα εξής προϊόντα: μαγιό, εσώρουχα, κοσμήματα και ρολόγια.

  Τα προϊόντα πρέπει να είναι σε καλή κατάσταση (όχι φθαρμένα, πλυμένα, σιδερωμένα, βρόμικα, κλπ.) με την ετικέτα και την αρχική συσκευασία .

  Προθεσμία για την επιστροφή των εμπορευμάτων: 14 εργάσιμες ημέρες από την ημερομηνία της παράδοσης.

  Όταν θα παραλάβουμε την αποστολή σου , θα επικοινωνήσουμε μαζί σου.